Hoe kan je geld besparen? Leuke inspirerende artikelen.

Besparen op zakelijke kosten: 6 quick wins

Iedere ondernemer wil wel besparen op de zakelijke kosten. Maar welke mogelijkheden zijn er, en welke besparingen leveren je op de korte, of lange termijn, het meeste op?......... lees hier verder.


Bespaar op je internetabonnement met deze praktische tips

De tarieven voor internet en tv zijn de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Zelfs oud-klanten worden bijna jaarlijks geconfronteerd met prijsverhogingen. Vandaar deze tips om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden........ lees hier verder.


Bespaar ook met een warmtepomp

Nog steeds behoren de uitgaven voor energie tot de hoogste uitgaven binnen het gezin. En energie wordt steeds duurder. Tijd om over te stappen naar een meer duurzame manier van energie opwekken.......... lees hier verder.


Geld besparen op de aanschaf van een auto

Het aanschaffen van een auto kan behoorlijk wat tijd, geld en energie vragen. Maar hoewel de aanschafprijs natuurlijk een flinke knaag in het budget kan zijn, zijn er wel manieren om geld te besparen op de aanschaf van een auto....... lees hier verder.


Een goedkoop Sim Only abonnement: hier moet je op letten!

Wanneer je op zoek bent naar een Sim Only abonnement zal de laagste prijs zeker belangrijk voor je zijn bij het maken van je keuze. Maar waar let je verder op bij het kiezen van het Sim Only abonnement.......... lees hier verder.


Kinderbijslag optimaal benutten en op termijn geld besparen

Dat een kind een hoop geld kost, dat zal iedere ouder bevestigen. Als ze nog baby zijn ben je al veel geld kwijt aan luiers en kleding waar ze om de paar maanden uitgroeien.......... lees hier verder.


7 zakelijke dingen waar je NIET op moet besparen

Het is als ondernemer natuurlijk ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te besparen op zakelijke uitgaven. Zelfs wanneer je maar een kleine onderneming runt, kunnen de besparingen groots zijn.......... lees hier verder.


3 manieren om goedkoop je merk te beschermen

Een goede merkbescherming kan niet alleen heel wat opleveren, maar zal bovendien altijd wel in een besparing resulteren. Zo zullen jouw marketinginspanningen een stuk goedkoper worden en hoeven dure juridische conflicten zich niet op te stapelen.......... lees hier verder.


Besparen op uw energierekening in 2019

De energierekening wordt ook in 2019 weer fors duurder. Dat komt door stijgende leveringstarieven en energiebelastingen. Vooral de ODE stijgt sterk. De ODE betaalt u om de overgang naar duurzame energie te bekostigen.......... lees hier verder.


Kun je geld besparen door fiscaal partners te worden?

Het fiscaal partnerschap wordt voor veel samenwonende stellen als een logische volgende stap gezien. Maar de geruchten over de mogelijkheden tot fiscale besparingen maken de uiteindelijke keuze moeilijk.......... lees hier verder.


Tijd besparen: laat je rijden!

Steeds meer mensen besluiten een chauffeur in te huren om zich van huis naar het werk te vervoeren. Niet alleen bespaar je op de autokosten, je leeft en werkt ook direct een stuk efficiënter. De voordelen van zo’n chauffeursdienst, lees je hier!


Waarom het verstandig is om geld te sparen

Economisch gezien zit Nederland alweer een paar jaar in de lift, maar tot nu toe merkte iedereen daar weinig van in zijn portemonnee. Nu er echter steeds meer Cao-afspraken zijn.......... lees hier verder.


Zo voorkom jij onverwachte grote zakelijke kosten

Een onderneming heeft vaak al veel met grote kosten te kampen. Verzekeringen, vaste contracten, huur en natuurlijk de betaling van het loon van de medewerkers.......... lees hier verder.


Besparen op je kleding: outlet shoppen!

Je zou denken dat een compleet nieuwe outfit voor een nieuwe seizoen best nog wel een uitgave kunnen zijn. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn genoeg manieren om te besparen op je kleding......... lees hier verder.


Goedkoop op citytrip? 4 budgettips

Het heerlijke weer en de ontspanning tijdens de zomervakantie maken de behoefte aan een citytrip alsmaar groter. Maar niet iedereen heeft daar altijd zomaar het budget voor klaar liggen.......... lees hier verder.


Een nieuw uitgebreid online huishoudboekje

Heeft u ook behoefte aan een huishoudboekje met meer mogelijkheden? Dat kan nu met het online huishoudboekje van zobespaarjegeld.nl. Je kan dit huishoudboekje gratis uitproberen. Met de uitgebreide versie kan je bankafschriften uit je internet-bankieren importeren naar je online huishoudboekje. Het systeem toont vervolgens al jouw bankrekeningen bij elkaar en groepeert deze in overzichtelijke tabellen en grafieken per jaar, per maand, categorie, per rekening, relatie en meer. Vervolgens zie je direct wat je inkomsten en uitgaven zijn. Daarnaast zijn er nog tal van andere functionaliteiten. Je doet geen betalingen dus misbruik is niet mogelijk. Voor het gebruik van de gratis mogelijkheden van het online huishoudboekje is wel een kleine vergoeding verschuldigd.

gratis online huishoudboekje


Bespaar op de energierekening met deze tips

Ben je op zoek naar manieren om geld te besparen? Kijk dan eerst naar de vaste lasten. Wanneer je daarop kunt besparen, heb je immers elke maand profijt. Met de volgende tips zorg je ervoor dat de energierekening direct een stuk lager wordt!......... lees hier verder.


Geef minder geld uit aan je autoverzekering door te vergelijken

Het is voor elke auto eigenaar elke jaar weer iets waar je niet onderuit kunt: het moeten verzekeren van de auto. Aan deze verplichting zijn er echter wel tal van voordelen aan verbonden zoals........... lees hier verder.


Goedkoop kleding kopen

Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango een actie van de dag aan van met zorg geselecteerde merken. Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Het Limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyproducten uit overproductie en collecties die net uit de winkels zijn.

Bij Limango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs - een shopkorting van normaal gesproken tussen 30% en 70% op basis van de adviesverkoopprijs van de fabrikant. Je kan je voor deze shopkorting gratis aanmelden!


Vier geweldige tips om op stookkosten te besparen

Het is in veel huishoudens weer schrikken als de jaarlijkse energierekening op de mat valt. Wéér hoger dan vorig jaar. Hoog tijd om te beginnen met besparen op de energierekening. Lees in dit artikel vier tips.......... lees hier verder.


Geef je huis een budget makeover

Is jouw huis toe aan een make-over, maar is hier niet een groot budget voor? Dat is geen probleem! Iedereen kan met voordelige middelen zijn of haar woning eenvoudig een opknapbeurt geven. Lees in dit artikel de beste tips.......... lees hier verder.


Geld besparen met contracten opstellen en ondertekenen

Cognitieve dissonantie is misschien wel een van de meest waardeloze gevoelens die een mens kan hebben. De onzekerheid die je hebt na een aankoop of je wel de juiste prijs hebt betaald voor het product of de dienst.......... lees hier verder.


Vakantie in eigen land: tips om te besparen

Ga je dit jaar lekker op vakantie in eigen land, dan is dat de ideale manier om wat geld te besparen. Geen dure vluchten of lange ritten, gewoon lekker genieten van al het schoon dat Nederland te bieden heeft. Wil je nog meer geld besparen? .......... lees dan deze tips.


Je kan nu direct besparen op je vaste lasten

De Vastelastenbond is een consumentenvereniging die ervoor zorgt dat ook jij veel geld kan besparen op je energiecontract. Schrijf je nu direct in bij de Vastelastenbond en start met besparen op je vaste lasten!
De grote voordelen van de Vastelastenbond zijn:

  • Zij adviseren, assisteren en informeren jouw over vaste lasten en mogelijke besparingen.
  • Zij onderhandelen met leveranciers over goede prijzen én voorwaarden voor Energie, zodat jij veel geld kan besparen.
  • Zij houden de vaste lasten energiemarkt met haviksogen in de gaten.
  • Zij onderzoeken aanbiedingen met addertjes en stellen regelmatig misstanden aan de kaak.
Tips om te beleggen voor beginners

Steeds meer mensen gaan beleggen. Daarmee willen ze hun geld laten groeien. Om later te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om een groter huis te kopen. Of voor als ze met pensioen gaan. Denkt u wel eens na over beleggen? En hoe werkt beleggen voor beginners dan?......... lees hier verder.


Bespaar geld bij het spelen op gokkasten

Geld besparen bij het spelen op online gokkasten klinkt natuurlijk niet echt logisch maar het is zeker mogelijk als je de onderstaande tips goed leest. Uiteindelijk speel je gokkasten om geld te winnen maar door geld te besparen heb je meer geld om te spelen waardoor je tevens meer kans hebt om te winnen.......... lees hier verder.


Geld besparen: kies voor rittenregistratie

Wie in een auto van de zaak rijdt, maar deze ook privé gebruikt, betaalt hierover een bepaald percentage van de cataloguswaarde van de auto aan het rijk. Dit wordt bijtelling genoemd. Het privégebruik van de auto van de zaak wordt door de fiscus als loon in natura gezien.......... lees hier verder.


5 tips om geld te besparen met time management

Tijd is geld. Een cliché, maar zeker wel waar. Een uur heeft een bepaalde waarde als het om geld gaat en deze waarde is voor iedereen anders. In dit artikel lees je 5 praktische tips om geld te besparen met time management..... lees hier verder.


Creatief met IBC containers - Bespaar jezelf wat geld

Veel industrieën gebruiken IBC containers voor olie, verf, farmaceutische producten, verf, etenswaren en dranken. Echter, meer en meer mensen bedenken andere slimme ideeën voor IBC containers.......... lees hier verder.


Bespaartips: 6 tips om te besparen op een autoverzekering

Veel mensen sluiten een autoverzekering af om er vervolgens nooit meer naar om te kijken. En dat is zonde! Met deze 6 snelle (en simpele!) tips kun jij ook besparen op je autoverzekering.......... lees hier verder.


Refurbished smartphone – topkwaliteit voor een tweedehandsprijs

Een smartphone is niet meer weg te denken uit het leven van de meeste mensen. Alles wordt gedaan met deze smartphone; het bijhouden van je agenda, aantekeningen maken, mailen en af en toe ook nog bellen. De prijzen van een smartphone zijn flink omhoog geschoten.......... lees hier verder.


Internationaal gaan met je onderneming: zo bespaar je slim geld

Het zou zomaar eens voor kunnen komen: die prachtige Nederlandse brochure moet naar een niet-Nederlandse klant gestuurd worden. Of je website trekt ineens honderden internationale markten aan en heeft een nieuwe look of een vertaling van de content nodig.......... lees hier verder.


Zo bespaar jij geld op je rijbewijs

Is het tijd je rijbewijs te halen maar heb je niet zoveel budget tot je beschikking? Dat geld dat je uitgeeft aan het behalen van je rijbewijs geef je natuurlijk net zo lief uit aan die nieuwe geïmporteerde auto die straks voor de deur komt te staan........... lees hier verder.


Maastricht duurste stad voor een autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten als je in Maastricht woont, is een dure bedoening. Uit onderzoek van Autoverzekering.nl is gebleken dat inwoners van Maastricht de hoofdprijs betalen voor hun autoverzekering. Leeftijd en dekking maken hierbij geen verschil; de hoofdstad van Limburg komt altijd als duurste stad uit de bus. Voor het onderzoek is gekeken naar 13 grote steden, waarbij prijzen vergeleken werden op basis van leeftijd (starter, gezin en senior) en dekking (WA, WA+ en Allrisk).......... lees hier verder.


Zelf besparen op de energiekosten

Meestal tegen het einde van het jaar word je door energieleveranciers bedolven onder reclames waarin ze je vertellen hoeveel je zou kunnen besparen door over te stappen op een andere leverancier.......... lees hier verder.


Geld besparen tijdens een dagje uit

Geldbesparen tijdens een dagje uit is heel goed mogelijk. Waarschijnlijk bespaar je al op de dagelijkse uitgaven. Dat is ook niet zo lastig. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke uitjes die je met met een klein (of geen budget) kunt doen.......... lees hier verder.


Besparen op je mobiele telefoon: 5 tips

Een mobiele telefoon kost heel wat. Natuurlijk heb je eerst de aanschafkosten. Daarnaast heb je de kosten van prepaid beltegoed of van een abonnement. Al met al kost een mobiele telefoon dus best veel geld.......... lees hier verder.


Simyo verlaagt tijdelijk in prijs: de Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB!

Tussen 7 mei en 31 juli verlaagt Simyo tijdelijk de prijs van zijn Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Stap je in die periode over op een van deze bundels? Dan hou je de korting zolang je deze nieuwe bundel aanhoudt...........
lees hier verder.


Bespaar veel geld met Last Minute reizen

De zomer komt er weer aan. En dus ook de zomervakantie. Heb jij al geboekt? Veel mensen boeken de komende maanden hun zomervakantie. In dit artikel geven wij je een aantal vakantie bespaartips.......... lees hier verder.


5 tips om te besparen op je kerstpakket

Al jarenlang geven werkgevers hun werknemers een extraatje tijdens de feestdagen. Een blijk van waardering, vaak in de vorm van het kerstpakket. Waar het kerstpakket van oudsher mee werd gegeven als steun aan de armen.......... lees hier verder.


4 X Tips om te besparen op je vakantie

Droom jij weg van een heerlijke vakantie en tijd voor jezelf? Om even tot rust te komen en op te laden na een hectische periode? En heb je niet zoveel geld te besteden om op vakantie te gaan?......... lees hier verder.


6 manieren om te besparen waar jij nog niet aan had gedacht

Geld besparen, wie wil dat nu niet. Nu zijn er natuurlijk tientallen manieren te vinden om geld te besparen, maar wat als je die nu allemaal al toepast?........... lees hier verder.


Energie besparen door te investeren in je woning

Het klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar door extra te investeren in je woning, kun je op termijn juist geld verdienen. Door op een aantal punten je woning te verbeteren, kun je namelijk heel wat geld besparen........... lees hier verder.


Besparen met een duurzame woning

Duurzaam wonen is niet alleen goed voor het milieu, het is uiteindelijk ook goed voor je portemonnee; je gaat besparen op je energierekening. Bekijk hier 8 tips die je helpen je woning een stukje duurzamer te maken........... lees hier verder.


Huurtoeslag in vrije sector

Ben je opzoek naar een nieuw huis en wil je gaan huren? Het is dan interessant om uit te zoeken of je voor het potentiele huurpand recht hebt op huurtoeslag. Ook als je huurt in de vrije sector is er een mogelijkheid voor huurtoeslag!......... lees hier verder.


Top 3 beste goedkope smartphones

Smartphones, ze zijn in alle vormen, maten en prijzen te koop. Maar wat zijn de beste goedkope smartphones? We zochten de drie smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten.......... lees hier verder.


Zo bespaar je op je gas- en stroomkosten

Het is altijd fijn om aan het einde van de maand wat meer op de bankrekening over te houden. Naast de betalingen van huur of hypotheek, zijn de vaste lasten vaak de grootste kostenpost voor huishoudens. Hoe je het beste kunt besparen op deze kostenpost, lees je hier.


Waarom kortingscodes altijd de moeite waard zijn

Wil jij geld besparen op allerlei artikelen? Het is zo eenvoudig en toch vergeten veel mensen het: kortingscodes. Ga jij een nieuwe wasmachine of telefoon kopen, misschien een kleinere aankoop zoals een t-shirt of broek...... lees hier verder.


Eenvoudig besparen in het dagelijks leven

In dit artikel benoemen we drie leuke manieren waarop je makkelijk geld kunt besparen in het dagelijks leven. Lees deze tips en start vandaag nog met geld besparen.......... lees hier verder.


5x tips om te besparen op je kantoorinrichting

Het inrichten van je kantoor kan een flinke kostenpost zijn. Behalve een moderne, verwelkomende inrichting is het ook nog eens belangrijk om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn.......... lees hier verder.


Besparen op kleding bedrukken

Veel leuker dan kleding uit een kledingwinkel? Kleding die je zelf ontworpen hebt! Zo loop je echt in unieke kleding die niemand anders heeft. Maar dacht jij dat het bedrukken van kleding erg duur was?......... lees hier verder.


Geld besparen in stijl met Satino Black

Bij geld besparen denk je niet direct aan design. Maar er is altijd een uitzondering op de regel: Satino Black! Staat het milieu hoog op uw agenda? Maar wilt u geen afstand doen van kwaliteit en uitzonderlijke vormgeving?......... lees hier verder.


Geld besparen met LED verlichting

Besparen op de energierekening kan op verschillende manieren. Je kan ervoor kiezen om het huis beter te isoleren, een overstap te maken naar een andere energieleverancier of zuiniger om te gaan met gas en elektra. Daarnaast is er nog een mogelijkheid, namelijk het gebruik van LED verlichting.......... lees hier verder.


Besparen op kleding? Zo doe je dat!

Wil jij ook geld besparen op kleding? Het is gemakkelijker dan je denkt. Je wilt er natuurlijk goed uit zien, voldoende keuze hebben en het liefste zo nu en dan gewoon een nieuwe outfit aanschaffen. Door slim te winkelen eindig je al snel met veel kleding voor weinig geld.......... lees hier verder.


Minder uitgeven aan je telefoon: 5 tips

We geven gemiddeld zo’n 40 tot 60 euro per maand uit aan onze mobiele telefoonkosten. Dit zijn stiekem toch vrij fixe bedragen. Op jaarbasis betaal je namelijk minimaal zo’n 400 tot 600 euro enkel en alleen aan je mobiele telefoon. Van dat geld had je net zo goed een weekje naar Kroatië op vakantie kunnen gaan! Wil jij nu ook minder geld uitgeven aan je telefoon? Met deze tips gaat dat je zeker lukken.......... lees hier verder.


Hoe levert je auto verkopen het meeste op?

Het internet heeft gezorgd voor veel nieuwe autobedrijven, maar tegelijkertijd betekende dit ook het einde voor veel autobedrijven. In 2009 gingen er 280 autobedrijven failliet en in 2013 nog eens 236. De auto verkoopbranche kan ik verschillende categorieën worden opgedeeld. Zo is er de traditionele autodealer, advertentiewebsites en auto verkoop sites.......... lees hier verder.


Tips om goedkoop rond te reizen.

Tegenwoordig zie je iedereen de hele wereld over vliegen. De meest tropische bestemmingen en hippe steden vliegen je om de oren. Maar zo'n wereldreis is niet bepaald goedkoop. Althans dat is het idee. Besparen tijdens het rondreizen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Reisorganisatie Kras geeft je tips om te besparen op je volgende vakantie. De wereld ligt aan je voeten!......... lees hier verder.


Sparen voor echte eyecatchers in je interieur.

Impulsaankopen zijn funest voor je portemonnee; beter spaar je voor iets dat je echt mooi vindt. Het is soms moeilijk alle leuke hebbedingetjes voor in huis te weerstaan, maar het resultaat is vaak een woonkamer met een bonte verzameling van decoraties en woonaccessoires die nét niet passen. De oplossing? Zet elke week een beetje geld opzij en koop een echte eyecatcher die je interieur perfect aankleedt! Een paar leuke tips:......... lees hier verder.


Trouwen in 2018: Wat zijn de gevolgen voor bezittingen en schulden?

Vanaf 1 januari 2018 gaat er veel veranderen voor mensen die willen trouwen of voor mensen die een geregistreerd partnerschap aan willen gaan. Vanaf 2018 worden er namelijk nieuwe wettelijke regels van kracht op het gebied van alle bezittingen en schulden die beide partners inbrengen in het huwelijk of partnerschap.
Wat veranderd er?......... lees hier verder.


Hoe krijg je een zo laag mogelijke rente op je lening?

Wanneer je een lening wilt afsluiten wil je natuurlijk de laagste rente, immers, een lening moet terugbetaald worden en hoe lager de rente hoe sneller je kunt aflossen. Er zijn verschillende kredietaanbieders, waaronder de grootbanken, en die hanteren allemaal hun eigen rente tarieven. In dit artikel leggen wij je graag een aantal basisprincipes uit. Hoe werkt het?.......... lees hier verder.


Bespaartips voor de dure decembermaand

De decembermaand is een dure maand. Cadeaus die gekocht moeten worden voor Sinterklaas en Kerstmis, dinertjes met vrienden, een kerstboom inclusief versiering…al met al tikt het allemaal lekker aan. Wil je graag wat tips om deze dure maand door te komen? Ik geef je de beste bespaartips voor de dure decembermaand (en alle maanden erna).......... lees hier verder.


Tips om goedkoop kleding te bedrukken

Geld besparen is helemaal niet iets dat alleen maar mensen hoeven te doen die het financieel niet breed hebben. Integendeel! Door je meer bewust te zijn van je uitgaven wordt het leven goedkoper, waardoor je veel meer leuke dingen met je geld kunt doen. Iets waar veel mensen veel geld aan uitgeven is kleding. Niet iets waar je noodzakelijkerwijs veel geld aan uit hoeft te geven, maar je wil er ook wel weer een beetje fatsoenlijk bijlopen. Hoe kun je besparen op je kleding?..... lees hier verder.


Zo ga je om met wanbetalers

Hoewel de economie op volle toeren draait, is niet ieder bedrijf uit de zorgen. Veel ondernemers ondervinden veel last van wanbetalers. Facturen worden veel te laat betaald. Of pas na vele malen een klant eraan herinnerd te hebben. Dit kost ongelofelijk veel tijd en energie voor een onderneming. Maar deze wanbetalers zijn wel je klanten. Wat is de beste manier om met je wanbetalers om te gaan? We helpen je op weg.......... lees hier verder.


Budgettips voor het inrichten van je woonkamer

Het inrichten van de woonkamer is vaak een kostbaar project. Meubels zijn over het algemeen prijzig, maar ook de bekleding (zoals gordijnen) kan je een flinke som geld kosten. Hoe kun je nu een woonkamer leuk inrichten en toch vriendelijk blijven voor je portemonnee? Met onderstaande stappen kun jij je woonkamer inrichten voor een leuk budget!......... lees hier verder.


Zelf plaatsen van plisségordijnen

Plisségordijnen zijn multifunctioneel. Je kan de benodigde verduistering gemakkelijk en snel naar eigen hand zetten en daarbij zijn ze ook nog eens een echte aanvulling op je interieur. Een zacht wit gordijn in het klassieke interieur bijvoorbeeld, of zachte geeltinten voor een landelijke inrichting. Ze zijn super handig en zien er hartstikke leuk uit! Nu zit montage van deze gordijnen niet bij iedereen in het beschikbare budget. Maar daar hebben wij een oplossing op! Je hoeft namelijk echt geen ervaren klusser te zijn om eigen plisségordijnen op te hangen. Het enige wat je nodig hebt is een paar uurtjes vrije tijd, en het juiste gereedschap! Ook voor de niet zo handige Harry is deze klus zo geklaard.......... lees hier verder.


Voordelen van auto's importeren uit het buitenland

Het is niet altijd gemakkelijk om een goede auto te vinden en ook nog eens waard te krijgen voor je geld. Om die, en andere redenen importeren steeds meer mensen hun auto uit het buitenland. De meeste auto’s worden geïmporteerd uit Duitsland en België, maar ook vanuit de Verenigde Staten worden veel auto’s naar Nederland gebracht. Er komt wellicht net iets meer bij kijken dan bij de aankoop van een auto in Nederland, maar je bespaart er wel flink op de kosten en krijgt gegarandeerd meer waard voor je geld! Mocht jij nu in Nederland niet de juiste auto voor je budget kunnen vinden, hebben we even alle voordelen van het importeren van een auto uit het buitenland voor je op een rijtje gezet.......... lees hier verder.


Kosten besparen op het halen van je rijbewijs

Misschien heb je geluk en betalen je ouders je rijbewijs. Misschien moet je een deel meebetalen of misschien zijn de kosten helemaal voor rekening. Eigenlijk maakt het ook helemaal niet uit, het is altijd goed om het zo goedkoop mogelijk te doen. Op deze manier houd je hopelijk ook nog wat geld nodig voor de aanschaf van een auto, de verzekeringen en alle andere dingen die erbij komen kijken! Waar kun je nu rekening mee houden om zoveel mogelijk kosten te besparen op het halen van je rijbewijs? We hebben hier een aantal tips voor je op een rijtje gezet!
.......... lees hier verder.


Besparen op het onderhoud van je auto

Vaak wordt er gezegd dat een auto een slechte investering is. Het gaat dan niet om de exclusieve auto’s van meer dan honderdduizenden euro’s. Er wordt dan meestal de auto voor dagelijks gebruik bedoeld. Binnen een korte tijd is de aanschafwaarde namelijk fors verminderd. Daarnaast zorgen het brandstofverbruik, de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud voor kosten. Maar op het onderhoud van je auto kun je besparen.......... lees hier verder.


Besparen op je telefoonkosten

Over telefoons is veel te zeggen. Het schijnt bijvoorbeeld zo te zijn dat er wereldwijd meer mensen met een mobiele telefoon zijn, dan mensen met een tandenborstel of toilet. Of het waar is, is niet zeker. Het geeft wel aan dat er veel telefoons in de omloop zijn. Jij hebt ongetwijfeld ook een telefoon. Deze brengt, al dan niet, maandelijks kosten met zich mee. Maar je kunt ook besparen op je telefoonkosten!......... lees hier verder.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2018.


© 2010-2018 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners