Geld besparen in het bedrijf!

Of je nu ZZP’er bent of al eigenaar van een groter bedrijf met personeel, het blijft altijd mogelijk om je winst te verhogen door te besparen op je bedrijfskosten. Je bedrijfsresultaat wordt in de eerste plaats bepaald door je omzet. Maar ook je uitgaven en vaste kosten hebben een grote invloed op de hoeveelheid winst die je jaarlijks maakt. Eigenlijk is een bedrijf hetzelfde als je gezinshuishouding waar je maandelijks te maken hebt met een inkomstenstroom en een uitgavenstroom.
Op deze pagina hebben wij voor jou een groot aantal artikelen, blogs en overige tips verzameld om jou als ondernemer te inspireren om kosten te besparen. Doe er je voordeel mee!

Geld besparen in het bedrijf

Op verschillende manieren je klanten aan je organisatie binden

Wie wil het niet! Als ondernemer wil je zo veel mogelijk loyale klanten ontvangen. Als startende ondernemer met een nieuw bedrijf is het in het begin nog zoeken naar manieren hoe je loyale klanten kunt verkrijgen. Er zijn een tal aan opties om loyale klanten te vinden en te houden.......... lees hier verder.


De prijs-kwaliteitverhouding voor kantoormeubilair

Als je op zoek gaat naar nieuw kantoormeubilair heb je vaak wel een bepaald budget en stel je eisen aan de kwaliteit van de kantoormeubelen. Wat is de verhouding tussen prijs en kwaliteit? Moet je bij hoog kwaliteit kantoormeubilair ook direct rekening houden met een hoge prijs?......... lees hier verder.


Dingen waar je gemakkelijk op kunt besparen bij een evenement

Het organiseren van een evenement kost bijzonder veel inspanning, tijd en geld. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je liever niet teveel uitgeeft wanneer je bijvoorbeeld een beurs aan het organiseren bent.......... lees hier verder.


Administratie uitbesteden geeft ondernemer vrijheid

Je bent een eigen bedrijf gestart omdat je passie hebt voor datgene wat je het allerliefste doet. Auto’s repareren, schilderen of misschien is jouw passie wel zangles geven. Toch kom je er als ondernemer snel achter dat er veel komt kijken bij het ondernemerschap. Dit bestaat namelijk ook uit onderdelen die wellicht minder goed bij je zullen passen. Een onderdeel dat bij veel ondernemers niet goed past, is het voeren van de administratie.......... lees hier verder.


Kies voor de juiste verpakking op maat

Een verpakking op maat is altijd handig als u producten wilt verkopen of verzenden naar klanten. Als de doos die er omheen zit, precies past betekent dit dat het artikel veilig opgeborgen is en niet zo snel beschadigt.......... lees hier verder.


Geld besparen met je onderneming? Kies voor led TL verlichting!

Dit jaar geld besparen met je onderneming? Dan is de overstap op led TL verlichting een goede keuze. Niet alleen is deze overstap van conventionele TL verlichting op led vanaf juli 2020 verplicht voor iedere onderneming.......... lees hier verder.


Besparen op kantoor interieur? Dat kan, maar niet zomaar.

Interieur speelt een belangrijk rol in ieder kantoor. Het kantoor interieur heeft een leidende invloed op hoe bezoekers en werknemers zich kunnen voelen. De perceptie van een kantoor begint namelijk al bij binnenkomst.......... lees hier verder.


Op deze zaken mag je niet besparen in je bedrijf

Het is natuurlijk niet meer dan logisch dat je als onderneming wat op de kosten kunt besparen. Maar zoals jij als ondernemer vast wel weet zijn er ook een aantal zaken waar je absoluut niet op mag besparen.......... lees hier verder.


Zo laat je een evenement vlekkeloos verlopen

Het organiseren van een evenement vraagt natuurlijk om best wat denkwerk. Er zijn zoveel aspecten waar je over na moet denken, dat er al snel iets tussendoor schiet. We geven je dan ook graag een aantal handige tips.......... lees hier verder.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2020.


© 2010-2020 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners