4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

Of je nu een huurwoning of koopwoning hebt; over het algemeen wil je de muren gebruiken om zoveel mogelijk sfeer te creëren, zonder ze al te heftig te beschadigen. Nu kun je tientallen fotolijstjes in de muren timmeren, maar naast het geld dat dit je kost zorgt het er ook voor dat je later weer nieuwe verf aan moet schaffen om de gaten te vullen en muren te verven. Maar hoe kun je jouw muren nu op een goedkope en vooral makkelijke manier opfleuren? We geven je graag per kamer een aantal handige ideeën.

4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

1. De baby- of kinderkamer

Het decoreren van de baby- of kinderkamer is een leuke, maar ook flinke klus. Gelukkig zijn er leuke muurstickers babykamer beschikbaar, waar jij de babykamer in no-time een totaal andere uitstraling mee kunt geven. Het grootste voordeel van deze muurstickers is natuurlijk het feit dat ze, naast dat ze goedkoop zijn, ook makkelijk weer van de muren afgehaald kunnen worden. Dit betekent dus dat je speciale muurstickers in huis kunt halen voor de babykamer, en zodra de baby ouder wordt deze stickers kunt vervangen voor andere stickers voor een leuke kinderkamer. Zonder hier al te veel geld of tijd voor kwijt te zijn!

4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

2. De woonkamer

Er zijn verschillende manieren om de muren van de woonkamer een andere look te geven. Je kunt allerlei kanten op met hangsystemen voor foto’s, maar deze kosten vaak veel geld. Een goedkopere oplossing is door goedkope muurstickers te gebruiken (die je vervolgens wanneer je wilt weer kunt veranderen voor iets anders leuks), of zelf online je favoriete foto’s te laten printen. De muurstickers zijn zelfklevend die je meteen eenvoudig op de muurt kunt plakken!

4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

3. De hal en/of slaapkamer

Hoewel je in de hal en slaapkamer meestal minder decoratie gebruikt, kan het wel erg leuk zijn om ook hier wat sfeer te creëren. Een leuk behang kost in de hal bijvoorbeeld een stuk minder; je hebt namelijk minder behangpapier nodig. Wel kost dit best wat tijd. Een andere leuke manier om de muren in de hal of slaapkamer te decoreren is een leuke, persoonlijke muursticker of (als je genoeg ruimte hebt) een DIY vertical garden.

4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

4. De keuken

Die DIY vertical garden is al helemaal leuk in de keuken! Het enige wat je uiteindelijk hoeft te betalen zijn de plantjes en materialen; de rest van de klus kun je helemaal zelf uitvoeren. Leuk om te doen, een geweldig eindresultaat én direct verse kruiden in de keuken. Is een vertical garden teveel werk? Overweeg dan de aanschaf van speciale tegelstickers om de tegels in de keuken mee te beplakken. Zo heb je in no-time een andere look!

4 goedkope manieren om je muren op te fleuren


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners