5 prachtige en goedkope manieren om foto’s in je interieur te verwerken

Vroeger was het heel gebruikelijk om een plank of kast in huis te hebben met een heleboel foto’s erop. De laatste jaren is er weer een trend om foto’s in huis te hebben. Maar liever niet in een heleboel kleine lijstjes. In het moderne interieur kunnen persoonlijke foto’s op prachtige manieren worden verwerkt. Wij vonden een aantal mooie voorbeelden hiervan bij de grote en bekende drukkerij drukzo.nl. De mooiste willen we hier toelichten.

5 prachtige en goedkope manieren om foto’s in je interieur te verwerken

1. Een foto op hout

Een voordeel van bestellen bij een grote drukkerij is dat je op vrijwel elk materiaal een foto kunt laten afdrukken. Zo heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid je foto op hout te laten afdrukken. Je ziet dan door de foto heen de nerven van het hout. Het geeft de foto een prachtige natuurlijke uitstraling. Bij drukzo heb je de keus uit drie houtsoorten, elk met hun eigen typische uitstraling.

2. Een foto op canvas

De foto op canvas is en blijft populair. Dat komt omdat canvas een heel bijzonder materiaal is. Een canvas fotodoek is sterk, flexibel en tegelijkertijd heel licht. Daardoor kun je ook een grote foto gemakkelijk ophangen. Je kunt een foto op canvas zo groot bestellen als je wilt, zolang je foto maar van goede kwaliteit is. Het canvas heeft geen lijst en heeft daardoor een extra strak uiterlijk. Het past daardoor mooi in de moderne woonkamer.

3. Fotoposter

Wil je echt goedkoop een mooie foto in je interieur verwerken? Dan ga je voor een mooie bedrukte poster. Je bestelt ze in de afmetingen van papier (A4, A3, A2, A1 of A0). De foto wordt afgedrukt op speciaal fotopapier van zware kwaliteit. Eventueel kun je de poster natuurlijk nog inlijsten, al is hij ook geschikt om zo aan de muur te hangen. Een poster is ook heel geschikt om op de deur te bevestigen.

4. Fotobehang

De laatste jaren is fotobehang sterk in opkomst. Dat heeft er vooral mee te maken dat de kwaliteit van foto’s steeds beter wordt. Daardoor wordt de foto niet vager als hij sterk vergroot wordt. Fotobehang is vooral heel mooi van een stadsbeeld of een natuurfoto. Je kunt natuurlijk ook een mooie foto van jezelf op behang laten drukken, maar meestal is dat een beetje ‘too much’ in je interieur.

5. Een fotomuur

Het is helemaal hip om een fotomuur te hebben. Je kunt er bijvoorbeeld een maken door meerdere grote foto’s op te hangen. Maar het is ook mooi om verschillende formaten foto’s met elkaar te combineren. Een wandrek met kleinere foto’s is ook een goede optie. Zo kun je heel veel foto’s in je interieur verwerken, zonder dat ze storend aanwezig zijn.

Foto’s kunnen heel mooi zijn in je huis. Je hebt vast wel wat foto’s die je erg mooi vindt. Denk aan een foto van je trouwdag, een gezinsfoto of een foto van een dierbaar familielid. Wat is er mooier dan zoiets persoonlijks in je interieur te verwerken?

Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners