Bespaar geld en win werktijd

DriveMe is een digitaal platform waar je in contact kunt komen met zelfstandige privéchauffeurs die rijden in jouw auto. Door een chauffeur te laten rijden kun je zelf productief zijn en bijvoorbeeld onderweg je mail en to-do lijst afwerken. De tarieven in het platform liggen ver onder het marktgemiddelde omdat je via het platform direct zaken doet met de chauffeur en niet met een chauffeursbedrijf.

Bespaar geld en win werktijd met driveme.nl

Hoe werkt het?


  1. Je maakt een account aan op https://driveme.nl
  2. Je plaatst een rit op het platform
  3. Je wacht op reacties van privéchauffeurs die jou graag van dienst willen zijn
  4. Je kiest daarna je ideale privéchauffeur en je gaat samen op pad

Na afloop van de rit declareert de chauffeur het aantal gewerkte uren en DriveMe faciliteert de betaling van jou aan de chauffeur.

Typen privéchauffeur en tarieven

Via het platform kun je in contact komen met verschillende typen privéchauffeurs, variërend van studentchauffeur tot gecertificeerde directiechauffeur. Ieder chauffeurstype heeft zijn eigen profiel en tarief. De tarieven starten vanaf € 10,- ex btw per uur. (Bij een regulier privéchauffeursbedrijf betaal je minimaal het dubbele.) Kijk voor een overzicht van de tarieven op:
https://driveme.nl/voor-opdrachtgevers/hoe-het-werkt

Verzekeringen

Bij het plaatsen van een ritopdracht kun je aangeven of je een extra verzekering wilt afsluiten. Deze verzekering dekt schade aan jouw auto of een eventuele terugval in no claim.

Gescreend en getoetst

Alle chauffeurs in het platform zijn gescreend en alle chauffeurs hebben een rijvaardigheidstest afgelegd. De gecertificeerde directiechauffeurs zijn bovendien geëxamineerd door het CBR of een DEKRA gecertificeerde instantie.

Efficiency

Met een privéchauffeur win je veel kostbare tijd die je verloren zou zijn wanneer je zelf achter het stuur was gaan zitten. Niet alleen kun je werken terwijl je onderweg bent, maar je bespaart ook parkeerkosten en parkeerproblematiek. De chauffeur zet jou voor de deur af en beheert in de tussentijd jouw auto. Ook kun je de chauffeur tijdens jouw afspraken nuttig inzetten door hem een opdracht mee te geven, zoals het wassen van de auto.

Quality time!

Door onderweg te werken (en je mail af te handelen) kun je voorkomen dat je ’s avonds nog achter je PC moet kruipen. Met een privéchauffeur kom je dus niet alleen uitgerust thuis, het levert je ook nog eens quality time op omdat je overdag al je werk gedaan hebt. Ideaal toch?Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners