Bespaar geld met een goedkoop treinkaartje

Een dagje uit of een bezoekje aan een ver familielid of kennis, kan in Nederland behoorlijk wat geld kosten. De auto is duur en zorgt vaak door de files voor veel irritatie en een lange reistijd. Ook de prijzen voor het openbaar vervoer kunnen hoog oplopen. Veel mensen bezoeken een pretpark al met een entreekaartje dat ze met korting gekocht hebben. Maar niet iedereen weet dat je ook op het openbaar vervoer, en met name de trein, fors kan besparen.

Bespaar geld met een goedkoop treinkaartje

Waar vind je een goedkoop treinkaartje?

Het vervoer met de trein is in Nederland prima geregeld met goede aansluitingen op de bus en de tram. Door al deze uitstekende voorzieningen zijn de prijzen van het openbaar vervoer de laatste jaren wel fors gestegen. Maar gelukkig hebben de Nederlandse Spoorwegen regelmatig leuke acties waarbij je tegen flinke korting een treinkaartje kan kopen bij de NS zelf of bij grote winkelketens. Het is dus verstandig om op zoek te gaan naar goedkope treinkaartjes voor je dagje uit. Met een goedkoop treinkaartje kan je vaak fors besparen op je treinreis. En met je bespaarde geld kan je natuurlijk op je plaats van bestemming weer extra leuke dingen doen. Zorg er dus voor dat bij elke reis die je boekt je eerst op zoek gaat naar alle kortingsmogelijkheden die er voor jouw treinkaartje zijn. Er zijn goedkope treinkaartjes die worden aangeboden door bijvoorbeeld de HEMA, AH, Kruidvat, actie van de dag en de NS zelf.

Stimuleren openbaar vervoer

Om meer mensen in de trein te krijgen, is het belangrijk dat het openbaar vervoer gestimuleerd wordt. Een goedkoop treinkaartje is natuurlijk de beste manier om mensen in de trein te krijgen. Uiteraard moet de NS zelf ook meer doen door voldoende treinen in te zetten op drukke dagen en te zorgen voor voldoende sanitaire voorzieningen. De treinen moeten op tijd rijden en zoveel mogelijk aansluiten op andere vormen van openbaar vervoer. Door te zorgen dat alles voor de reiziger optimaal geregeld is, zullen steeds meer mensen voor het openbaar vervoer kiezen. Maar alles begint natuurlijk met een betaalbaar treinkaartje. Om het openbaar vervoer te stimuleren wordt steeds vaker gebruik gemaakt van acties waarbij goedkope treinkaartjes worden aangeboden. Zo kunnen reizigers die niet zo vaak met de trein reizen op een voordelige manier kennis maken met het reizen over het spoor.

Treinpakkers

Ook bij de Nederlands Spoorwegen zelf zijn er regelmatig aanbiedingen. Wanneer je zin hebt om een gezellig dagje uit te gaan met maar een beperkt budget, heeft de NS een aantal Treinpakkers voor jou verzameld. Treinpakkers zijn de állerleukste uitjes, tijdelijk voor de allerlaagste prijs. Of je nu met vrienden op stap gaat of met je hele gezin. Grote kans dat de NS voor jou favoriete uitje een extra voordelige Treinpakker heeft.

Goedkooptreinkaartje

Goedkoop treinkaartje

Ben jij dus op zoek naar een goedkoop treinkaartje dat wordt aangeboden bij een voordelige treinkaartactie? Dan hoef je dus niet heel het internet af te struinen, maar kan je gewoon bij een gespecialiseerde website alle mogelijkheden zien waar je jouw goedkope treinkaartjes kan kopen en op welke dagen je fors geld kan besparen op je treinreis. En je bespaart natuurlijk met de trein niet alleen geld maar ook nog eens veel tijd, het milieu en stress op drukke dagen.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners