Bespaar geld met een professionele Studenten Verhuis Service

Als je gaat verhuizen naar Amsterdam heb je meestal veel geld betaald voor je nieuwe huis. Het zou daarom fijn zijn als de verhuizing niet zo duur is. Maar waar zijn tegenwoordig nog goedkope professionele verhuizers te vinden?

Je wilt natuurlijk niet dat jouw privébezittingen door een onprofessioneel en louche verhuisbedrijf worden verhuisd. Daarom ben je op zoek naar een professionele, betrouwbare verhuisservice. Helaas ontbreken deze aspecten meestal als een verhuisservice goedkoop is.

Bestaat er eigenlijk wel een professioneel en betrouwbaar Amsterdams verhuisbedrijf die bovendien goedkoop is? Een verhuisservice die voor een betaalbare prijs jouw bezittingen op een correcte manier verhuisd?

Bespaar geld met een professionele Studenten Verhuis Service

Studenten Verhuis Service

Zoals de titel het eigenlijk al verraad bestaan dergelijke goedkope verhuisservices dus inderdaad. Deze verhuisbedrijven hebben werknemers van studentenleeftijd in dienst. Doordat hun werknemers nog relatief jong zijn hebben deze verhuisbedrijven te maken met lage loonkosten, omdat het minimumloon van een parttime student nu eenmaal lager ligt dan dat van een ‘echte werknemer’.

Maar goedkoop is uiteraard niet het enige waar je naar opzoek bent. Je wilt namelijk in de eerste plaats een verhuisservice die op een professionele manier jouw bezittingen verhuisd.

Goedkoop en professioneel Amsterdams verhuisbedrijf

Een mooi voorbeeld van een bedrijf die jouw bezittingen goedkoop en met name professioneel kan verhuizen is Student Verhuis Service. Dit Amsterdamse verhuisbedrijf zorgt er namelijk voor dat haar personeel goed wordt opgeleid. Hierdoor kunnen zij werken als een volwaardige verhuizers.

Tijdens deze opleiding leren de studenten hoe ze jouw bezittingen veilig kunnen verhuizen. Ook leren zij hoe ze (veilig) om moeten gaan met verhuisliften en ander materieel wat voor een verhuizing noodzakelijk kan zijn. Een ander belangrijk thema in de opleiding is het efficiënt omgaan met de beschikbare tijd, je wilt natuurlijk dat de verhuizing zo snel mogelijk gerealiseerd is.

Doordat Student Verhuis Service al ruim 10 jaar ervaring heeft met verhuizen kennen zij de klappen van de zweep, zij weten wat de belangrijke thema’s zijn bij een verhuizing:

Maatwerk

Omdat Student Verhuis Service per uur werkt en niet per klus kan je de verhuizing zelf invullen naar eigen wensen en budget. Je kunt er dus voor kiezen om zelf de verhuizing voor te bereiden en alleen gebruik maken van Student Verhuis Service tijdens het vervoer van deur tot deur, maar je kunt er ook voor kiezen om Student Verhuis Service bij het hele proces te betrekken.

Flexibele werknemers en werktijden

Vanzelfsprekend wil je verhuizen wanneer dat jou goed uitkomt. Student Verhuis Service past zich hier dan ook graag op aan. Zodoende ben je voor een abrupte verhuizing of een verhuizing buiten de kantooruren bij Student Verhuis Service aan het goede adres.

Gemak

Bij Student Verhuis Service staat jouw gemak centraal. Zo is het bij hun, in tegenstelling tot andere verhuisbedrijven, niet nodig om een inboedelinventarisatie in jouw huis door een verhuizer te laten uitvoeren.

Beschikbaarheid over modern materieel

Bij een verhuizing in de Amsterdamse binnenstad is het handmatig verhuizen van meubels via de trap iets wat soms niet lukt. In dergelijke gevallen is het gebruik van een verhuislift noodzakelijk.

Omdat dit regelmatig voorkomt beschikt Student Verhuis Service dan ook over dergelijk materieel om de verhuizing zo soepel, veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bovendien beschikt deze verhuisservice over een groot wagenpark verhuiswagens waar jouw bezittingen veilig mee kunnen worden verhuisd.

Wat is het werkgebied van Student Verhuis Service?

Zoals je ongetwijfeld al begrepen hebt kan Student Verhuis Service jou een helpende hand bieden tijdens verhuizingen in Amsterdam. Maar niet alleen in Amsterdam kan je gebruik maken van de diensten van Student Verhuis Service. In heel Nederland en Europa verzorgt dit betaalbare verhuisbedrijf namelijk verhuizingen. Dus wil je goedkoop en professioneel verhuizen naar Frankrijk, België, Spanje of Duitsland? Dan ben je bij Student Verhuis Service aan het goede adres.

Conclusie

Studenten verhuisservices kunnen jouw verhuizing goedkoop uitvoeren. Helaas is het wel zo dat je dan bij sommige verhuisbedrijven op kwaliteit inlevert. Een voorbeeld van een studenten verhuisservice waarbij dit niet het geval is, is Student Verhuis Service. Hier betaal je een studentenprijs voor professionele kwaliteit.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners