Bespaar veel geld met Last Minute reizen

De zomer komt er weer aan. En dus ook de zomervakantie. Heb jij al geboekt? Veel mensen boeken de komende maanden hun zomervakantie. Omdat een vakantie boeken al snel behoorlijk wat geld kost is hier ook veel geld te besparen. In dit artikel geven wij je een aantal tips waarmee je veel geld kan besparen op het boeken van je vakantie. En met dat geld kan je weer leuke dingen doen op je vakantiebestemming.

Boek je vakantie naar een goedkoop land.

Niet alleen de kosten van je hotel en de reis naar je vakantiebestemming bepalen hoeveel je vakantie uiteindelijk kost. Ook het verblijf ter plekke kan behoorlijk duur zijn. Ga dus van te voren na welke kosten je kwijt bent op je vakantiebestemming. Denk hierbij aan de (noodzakelijke) huur van een auto, het eten in restaurants en het meegaan met excursies tijdens de vakantie. Ook de kosten voor (ski) kleding, wandelschoenen, een kampeeruitrusting en diverse lokale belastingen kunnen hoog oplopen.

Soms moet je allerlei extra kosten maken voor de reis naar je vakantiebestemming. Denk hierbij aan winterbanden, inentingen voor de tropen, een visum, dakkoffer voor de auto, diverse (tol)belastingen en dure verzekeringen. Ook dit soort kosten kunnen uiteindelijk je vakantie een stuk duurder maken dan oorspronkelijk gedacht.

Last Minute Reizen

Bespaar geld door een Last Minute reis te boeken

Een zeer goede manier om geld te besparen op je vakantie is het boeken van een Last Minute deal. Veel reisorganisaties kopen hun vluchten en hotels al vroeg in het seizoen in. Soms wordt een compleet vliegtuig gereserveerd om vakantiegangers naar hun bestemming te vliegen. Omdat deze vluchten toch al betaald zijn kunnen de lege plaatsen op het laatste moment tegen spotprijzen worden verkocht. Dit geldt natuurlijk ook voor de hotels die vaak aan de vluchten gekoppeld zijn. Door op het laatste moment een vlucht met hotel te boeken kan je dus veel geld besparen. Maak hiervan gebruik wanneer je onverwacht op korte termijn een vakantie wilt boeken. Of probeer bewust vlak voor je vakantieverlof gebruik te maken van een Last Minute aanbieding.

Een prima aanbieder van goedkope Last Minute reizen is Stip Reizen. Stip Reizen heeft een groot aanbod van Last Minute reizen waardoor je dus veel keuze hebt voor je goedkope vakantie. Deze Last Minute vakanties zijn hoofdzakelijk vliegvakanties en worden dagelijks vernieuwd om je een zo goed mogelijk aanbod te geven.

Tevens heeft Stip Reizen een leuke pagina met Outlet Deals voor snelle beslissers. Op deze pagina staan aanbiedingen die zij handmatig voor je zoeken en selecteren. Stip Reizen zoekt steeds naar kwalitatieve hotels, naar leuke bestemmingen, maar tegen zeer scherpe promotieprijzen. Zo kan je er soms deals vinden waar je voor minder dan 500 euro een week in een prachtig hotel kan zitten, vluchten inbegrepen!Maak gebruik van vroegboekkorting

Hoe eerder je een vakantie boekt hoe meer keus je hebt. De kans dat je een vlucht kan boeken naar je favoriete vakantiebestemming is daarmee groot. Naast de keuze voor de locatie van je hotel kan je ook nog kiezen voor het goedkoopste hotel op jouw favoriete vakantiebestemming. En vroeg beginnen met je vakantie te plannen en te boeken zorgt ook nog eens voor veel voorpret in de aanloop naar je vakantie.

Boek een goedkope vlucht naar je vakantiebestemming

Vroeg boeken betekent ook veel keuze uit vluchten naar je bestemming. Door vroeg te boeken kan je kiezen voor de goedkoopste luchtvaartmaatschappij. Luchtvaartmaatschappijen hanteren overigens vaak per land verschillende tarieven. Het kan dus voordelig zijn om eerst een vlucht naar bijvoorbeeld Londen te nemen en vervolgens van daaruit een vlucht naar Amerika. Of neem de trein naar Duitsland en vlieg van daar naar Zweden.

Boek je vakantie vanuit het buitenland

Onderzoek heeft uitgewezen dat ook het boeken van je vakantie via een buitenlandse website/provider/IP adres veel geld kan besparen. Dit betekent dus dat iemand uit bijvoorbeeld Roemenië voor het boeken van exact dezelfde vakantie als iemand uit België veel goedkoper uit kan zijn. Dit verschil wordt uitsluitend veroorzaakt door het land van waaruit de vakantie geboekt wordt. Probeer het maar eens en wellicht bespaar jij ook hiermee vele euro’s.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners