Besparen op kantoor interieur? Dat kan, maar niet zomaar.

Interieur speelt een belangrijk rol in ieder kantoor. Alhoewel niet ieder kantoor even veel aandacht wil besteden aan de inrichting, heeft het kantoor interieur een leidende invloed op hoe bezoekers en werknemers zich kunnen voelen. De perceptie van een kantoor begint namelijk al bij binnenkomst. Een nieuwe klant die interieur ziet dat gedateerd is heeft hier altijd een gevoel bij. Net als een werknemer die iedere dag in de omgeving van dit interieur werkt.

Maar besparen op je interieur, hoe werkt dat dan? Waar kan je wel op besparen en waar op juist niet?

Bespaar niet op alles

Het is aantrekkelijk om op zoveel mogelijk te besparen als je wilt. We vinden het namelijk erg fijn om het gevoel te krijgen dat we een groot aantal besparingen hebben kunnen realiseren. In werkelijkheid is het alleen verstandig om te besparen op kantoor interieur wanneer dat geen negatieve invloed heeft op bijvoorbeeld het comfort of ergonomie.

Investeer in interieur dat bij de huisstijl past

Hierbij dient voldoende aandacht te worden besteedt aan het vinden van interieur dat aansluit op de huisstijl. Interieur dat niet in deze stijl past, kan als ‘vloekend’ overkomen en een minder effectieve connectie creëren.

Een klant die een kantoor binnenstapt wil namelijk het bedrijf aan alle zogeheten artefacten kunnen herkennen. Het interieur maar ook vormen en kleuren horen hierbij.

Daarom willen we je motiveren uitsluitend interieur te kiezen dat ook echt bij de kleuren en vormen van jouw bedrijfsidentiteit passen. Een simpel gekozen opzet sluit simpelweg niet voldoende hierop aan. Wanneer mensen van buitenaf al direct jouw bedrijf aan de aanwezige objecten kunnen ontkennen, sluit de inhoud hier goed op aan.

Gebruikt kantoor interieur levert de grootste besparingen op

Het grootste verschil in kosten kan worden gemaakt wanneer besparingen worden gecreëerd door kantoor interieur tweedehands aan te schaffen. Dit kan natuurlijk via de bekende kanalen gedaan worden, waaronder Marktplaats. Ook veilingen als BVA-auctions zijn doorgaans een uitstekende plek om tweedehands kantoor interieur te bemachtigen.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners