Besparen op kleding bedrukken

Veel leuker dan kleding uit een kledingwinkel? Kleding die je zelf ontworpen hebt! Zo loop je echt in unieke kleding die niemand anders heeft. Maar dacht jij dat het bedrukken van kleding erg duur was? Niet als je het vergelijkt met wat je vaak voor kleding van populaire merken moet neerleggen, en dan heb je eigenlijk gewoon dezelfde outfit als een hoop andere mensen.

Meer dan op een manier besparen

Het ontwerpen en laten bedrukken van kleding kost je niet alleen minder geld, maar ook minder tijd en gedoe. Zo hoef je niet naar kledingwinkels in een stad of dorp, waar je tussen alle andere mensen in een luidruchtige en felverlichte zaak in de rommelige rekken moet gaan zoeken naar leuke kleding, om dan vervolgens ook nog eens lang op een vrij pashokje te moeten wachten. Kleding bedrukken doe je gewoon online vanaf iedere tablet, computer of smartphone en is dus gewoon vanuit je luie stoel thuis mogelijk.

Dus online op zoek naar een kledingdrukkerij waar je bijvoorbeeld goedkoop T-shirts bedrukken kunt. Alle websites waarop minimale orderbedragen of -hoeveelheden staan kun je gelijk wegklikken, net zoals wanneer er niet eens prijzen genoemd worden. En het scheelt aanzienlijk in tijd als je in een keer een ontwerp kunt maken en de kleding met deze bedrukking direct kunt bestellen. Als je bijvoorbeeld sweaters laten bedrukken wilt met een bepaalde afbeelding, heb je geen zin om eindeloos met een drukkerij heen en weer te moeten mailen over een proefafdruk totdat deze naar wens is. Zoek dus een textieldrukkerij waarbij het ontwerp direct zichtbaar is en je dit gelijk online kunt bestellen.

Let op kortingsacties

Je kunt veel geld besparen door vooruit te kijken en niet alles pas op het moment aan te schaffen dat je het ook echt daadwerkelijk nodig hebt. Je zult namelijk zien dat er op dat moment nooit aanbiedingen zijn! Houd dus in de gaten of er kortingsacties bij kledingdrukkerijen zijn, door je te abonneren op nieuwsbrieven of door middel van berichten op social media zoals Facebook. Kijk ook of er speciale winacties zijn, waarbij je gratis bedrukte kleding kunt winnen.

Besparen op de bedrukking

Vaak wordt er met een vanaf-prijs voor de kleding gewerkt, en komen er vervolgens kosten bij per afbeelding of regel tekst. Natuurlijk wordt tekst een stuk opvallender wanneer deze uit verschillende kleuren bestaat, maar houd er ook rekening mee dat iedere extra kleur vaak ook meer kost doordat er meer handelingen tijdens het bedrukken voor nodig zijn. Wil je meerdere afbeeldingen op de borst enerzijds of de rug anderzijds plaatsen? Voeg de diverse afbeeldingen dan al samen met een grafisch programma zoals Photoshop, zodat je uiteindelijk maar een enkele afbeelding die bestaat uit diverse plaatjes hoeft te uploaden.

Minder snel nieuwe kleding hoeven kopen

Besparen op kleding is niet alleen mogelijk door te zorgen dat je niet teveel besteedt aan de aanschaf. Als je zorgvuldig met de kleding omgaat kun je er ook langer mee doen, zodat je minder snel nieuwe hoeft te kopen. Nog een manier om minder uit te hoeven geven! Hoe dit van toepassing is op bedrukte kleding? Voor kleding met een bedrukking gelden aparte wasvoorschriften. Was de kleding bijvoorbeeld op een handwas van maximaal 40 graden, gebruik alleen wasmiddel waaraan geen wasverzachter of bleek is toegevoegd, doe de kleding niet in de droger en ga niet met een warme strijkbout over de bedrukking heen.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners