Creatief met IBC containers - Bespaar jezelf wat geld

Veel industrieën gebruiken IBC containers voor olie, verf, farmaceutische producten, chemische producten, verf, etenswaren en dranken. Echter, meer en meer mensen bedenken andere slimme ideeën voor IBC containers.

IBC container water besparen in de moestuin

Water opvangen met de IBC container

Steeds meer mensen vangen nu regenwater op met een IBC container om water te besparen. Zij doen dit omdat het goed is voor het milieu, maar ook om geld te besparen. Met een 1000 liter container kun je veel water opvangen tijdens de wintermaanden en het tijdens de droge zomers in je tuin, volkstuin, boerderij, golfclub of ergens anders gebruiken. De IBC’s kosten niet veel geld, dus je hoeft niet eerst enorme investeringen te maken voordat je er winst op maakt.

Maak een jacuzzi van je IBC container

Dan zijn er de mensen die de IBC container kapot snijden en het voor iets totaal anders gebruiken.Normaal gesproken wordt de IBC gebruikt voor opslag of transport doeleinden, maar sommige mensen hebben ontdekt dat de container bijvoorbeeld ook makkelijk in een jacuzzi omgetoverd kan worden! Hoe je dit precies doet kan je in een paar makkelijke stappen op youtube vinden en voordat je het weet zit je in je tuin in een zelfgemaakte hot tub.

IBC containers hebben heel veel mogelijkheden

En dat is niet alles, wat dacht je van aquaponics tank voor vissen, hydrocultuur bakken voor planten en zelfs vogelwachthutjes worden er van gemaakt. Dit zijn allemaal slimme manieren om iets zelf te maken dat normaal gesproken best duur is.

Indien een IBC gebruikt is en de fles kan niet worden schoongemaakt, dan houden we alleen de stalen kooien over. En ook deze kunnen voor van alles gebruikt worden. Zo heeft Delta containers veel klanten die deze gebruiken voor het opslaan van dingen, zoals bijvoorbeeld brandhout. Er is zelfs wel eens een klant geweest die de kooi wilde gebruiken om aan een hoogwerker te lassen, zodat je daar veilig op kon staan.


Creatief met IBC containers

Delta Containers heeft ook wel eens IBC's aan de filmindustrie verkocht om nep bloed in op te slaan of voor het maken van een podium voor evenementen. Er worden dan verschillende kleuren lampen in de IBC’s gedaan.

Om een ​​beter idee te krijgen van de bovengenoemde ideeën kun je op de Delta Containers Pinterest pagina kijken, waar zij al deze slimme ideetjes verzamelen.

Heb jij nog een goed idee voor iets dat je met een IBC container kunt doen, neem dan contact met Delta Containers op!Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners