Geef je huis een budget makeover

Is jouw huis toe aan een make-over, maar is hier niet een groot budget voor? Dat is geen probleem! Iedereen kan met voordelige middelen zijn of haar woning eenvoudig een opknapbeurt geven. Hoe je jouw huis voorziet van een budget make-over? In dit artikel lees je de 4 beste tips om voordelig jouw huis op te knappen.

Geef je huis een budget makeover

Tip 1. Een fris kleurtje

Je woonkamer ziet er compleet anders uit met een andere kleur aan de muur. De meest eenvoudige manier om je woning te veranderen, is door de muren te verven. Hoe je dit nog voordeliger doet? Binnen schilderen in de winter is de meest voordelige optie. Je kunt het schilderwerk uit handen geven en genieten van een voordelige prijs in de winter. De winter is een minder populair seizoen om een schilder in te huren en daarom kun je in de winter genieten van de beste acties. Een muur schilderen is op deze manier extra voordelig.

Tip 2. Kussens en kleden

Door simpelweg de kussenslopen te veranderen en een ander vloerkleed in huis te leggen maak je al een groot verschil. Kies je voor een nieuwe stijl in huis? Als eerste stap zetten schaf je dan nieuwe kussenslopen in deze stijl aan. Wil je bijvoorbeeld een botanische stijl in huis? Dan doe je er goed aan om kussenslopen met deze prachtige botanische prints aan te schaffen. Een nieuw vloerkleed is een relatief goedkope investering. Het geeft warmte en kleur aan de woonkamer en een totaal andere sfeer.

Tip 3. Verlichting

De verlichting in huis is sfeerbepalend. Kies je voor wit licht of toch gelig licht? Alleen het veranderen van de lichtkleur heeft al een enorme invloed op de sfeer in huis. Daarnaast kan een nieuwe hanglamp een prachtige uitstraling geven en je huis een echte make-over geven. Een hanglamp is toch vaak de eye-catcher van de woning. Kies een uniek design en geniet van een nieuwe uitstraling in huis.

Tip 4. Planten

Wil je niet veel geld kwijt zijn aan jouw make-over van de woonkamer, maar wel een nieuwe sfeer zetten? Kies dan voor kamerplanten. Deze geven een luchtige en levendige sfeer aan de kamer. Kamerplanten zijn zeer voordelig in de aanschaf. Kies voor verschillende soorten en plaats ze op verschillende plekken in de kamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke hangplant aan het plafond?Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners