Geld besparen in stijl met Satino Black

Bij geld besparen denk je niet direct aan design. Maar er is altijd een uitzondering op de regel: Satino Black! Staat het milieu hoog op uw agenda? Maar wilt u geen afstand doen van kwaliteit en uitzonderlijke vormgeving? Satino Black biedt een ruim assortiment handdoek-, zeep- en toiletroldispensers. Met respect voor het milieu gefabriceerd en een lust voor het oog. U kunt flink besparen op zowel de aanschaf als het papier van deze dispensers en toch deel uitmaken aan een uniek kringloopconcept.

Duurzaamste hygiënepapier ter wereld

De Nederlandse fabrikant Van Houtum produceert van 100% gerecycled papier CO2-neutraal handdoek- en toiletpapier voor de Satino Black lijn. Zacht als boter en wit als sneeuw. Het is het enigste merk ter wereld dat keurmerken als Cradle to Cradle, FSC recycled en het Europees Ecolabel draagt. De Cradle to Cradle certificering staat garant voor grondstoffen die oneindig kunnen worden hergebruikt omdat ze vrij zijn van chemicaliën. Ze kunnen biologisch worden afgebroken en teruggegeven aan de natuur. Met ruim 80 jaar ervaring als leverancier van hygiënepapier is Van Houtum zelf koploper als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (VMO). Met hun unieke kringloopconcept wordt kantoorpapierafval uit de regio verwerkt tot onder andere toiletpapier. Hiermee wordt onnodige milieubelasting voorkomen.

Gerecyclede dispensers van hoge kwaliteit

Ook bij de fabricage van de dispensers neemt men verantwoordelijkheid voor het afval- en grondstofprobleem. De dispensers van Satino Black worden gemaakt van 100% gerecycled ABS. Oude dispensers vormen de grondstof voor deze nieuwe dispenserlijn. Satino Black kenmerkt zich uiteraard door de zwarte uitvoeringen, maar ook door de vormgeving. Het design is strak, modern en compact. Door de ronde vormen kan er geen vuil ontstaan in de naden. Handige venstertjes geven zicht op de voorraad. De zeep-, handdoek- en toiletpapierdispensers geven uw sanitaire ruimte een exclusieve look.

Satino black: goed voor het milieu én de portemonnee

Dat zowel de dispensers als het hygiënepapier milieuvriendelijk worden geproduceerd is absolute winst. Maar de besparing gaat verder dan dat. U kunt uw keuken en sanitaire ruimten zonder te investeren voorzien van deze eyecatchers. U krijgt ze in bruikleen én met garantie. Daarnaast wordt er voor u berekend wat u werkelijk bespaart, zowel op water, energie als CO2. Omdat toiletpapier en handdoekjes ontzettend veel worden gebruikt, zult u versteld staan van het resultaat. Daarnaast worden de bezoekers met een speciaal ontworpen wc-tegel gewezen op uw MVO-beleid en uw visie als organisatie op duurzaamheid.

In de totaalservice zoals hierboven beschreven valt ook het vullen van de dispensers en is onderhoud en reparatie inbegrepen. Naast de besparing op de belasting van het milieu en de besparing in geld, bespaart u dus op nóg een belangrijk aspect, namelijk uw kostbare tijd. Bent u geïnteresseerd? Heeft u misschien vragen? Bel dan met Van Houtum of ‘TOPP uw hygiënespecialist’.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners