Geld besparen op koffiebekers

Wil je geld besparen op koffiebekers? In dit artikel lees je een aantal tips waarmee je geld kunt besparen op koffiebekertjes. We hebben het in dit geval over de wegwerpbare koffiebekertjes zoals je deze bij een koffieautomaat tegenkomt.

Goedkope koffiebekers bedrukken

Veel koffiebekertjes tegelijk bestellen

Bestel je veel koffiebekers tegelijk? Dan zorgt dat voor een behoorlijke besparing. Dit kan al snel voor zo’n 10% tot 30% korting zorgen. Indien je steeds nieuwe koffiebekertjes bestelt is het niet mogelijk om van deze korting te profiteren. Beslis je een jaarvoorraad aan koffiebekertjes te bestellen? Dan is de kans groot dat je een behoorlijke korting krijgt. Vanaf zo’n tienduizend koffiebekertjes beginnen de kortingen behoorlijk op te lopen.

Per persoon per werkdag heb je ongeveer drie bekertjes nodig. Grof gezegd kun je rekenen op een verbruik van duizend koffiebekertjes per jaar.

Koffiebekertjes meerdere keren gebruiken

Een minder populaire gedachte is het meerdere keren gebruiken van koffiebekers. Toch blijkt het voor veel mensen in de praktijk geen enkel probleem om een koffiebekertje zo’n twee tot drie keer te gebruiken. Dit is een ideale manier om duurzaam met het verbruik van koffiebekers om te gaan. Zo wordt het gebruik van kartonnen koffiebekers nog net iets duurzamer dan bij een stenen mok zo is. Het omspoelen van zo’n mok zorgt al snel voor een aantal liter waterverbruik. Iets waar bij het gebruiken van een kartonnen koffiebekertje geen sprake van is.

Koffiebekers voorzien van een geschikte bedrukking

Ook op het bedrukken van koffiebekers is veel geld te besparen. Zo zijn er verschillende drukmethodes met verschillende prijzen. Je kunt koffiebekers in een beperkt aantal kleuren laten bedrukken en je kunt voor een multi colour bedrukking kiezen. Met name als je voor beperkt aantal kleuren gaat kan dit veel geld schelen. In dit geval is het minder werk om de machines in te stellen en kan men vrijwel direct aan de slag met een bedrukking. Ga je voor een kleiner aantal van enkele duizenden stuks, dan is er uitsluitend een multi colour bedrukking mogelijk en ben je daar voordeliger mee uit. Op websites als Goedkopekoffiebekers.nl kun je direct zien welke prijsverschillen er zijn.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners