Tips om goedkoop rond te reizen.

Tegenwoordig zie je iedereen de hele wereld over vliegen. De meest tropische bestemmingen en hippe steden vliegen je om de oren. Maar zo'n wereldreis is niet bepaald goedkoop. Althans dat is het idee. Besparen tijdens het rondreizen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Reisorganisatie TUI geeft je tips om te besparen op je volgende vakantie. De wereld ligt aan je voeten!

Goedkoop rond reizen

Geld besparen tijdens een cruise

Weet je precies welk werelddeel je wel eens wilt ontdekken? Dan kun je profiteren van een vroegboekkorting en flink besparen op je vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een cruise. Omdat alle maaltijden en drankjes inbegrepen zijn kom je niet voor dure verrassingen te staan. Het bijwonen van theatervoorstellingen, een duik nemen in het waterpretpark aan boord of een filmpje pakken in de 4D bioscoop: het kost je niets extra! Een bijzondere All Inclusive cruise is de ideale manier om te besparen tijdens het rondreizen. Reisorganisatie TUI heeft een ruim aanbod van voordelige cruises. Wordt het varen door de Noorse fjorden, cityhoppen in Spanje en Italië óf de tropische stranden van de Cariben bezoeken?

Extra voordeeltjes tijdens een rondreis

Vooraf de praktische zaken goed regelen kan ook veel geld besparen tijdens een rondreis. Veel van deze ‘praktische zaken’ zijn bij de rondreizen van TUI al inbegrepen: hierdoor bespaar je dus tijd én geld! Zo profiteer je tijdens een rondreis door Amerika van All-in autohuur. Na de vlucht (die bij de prijs is inbegrepen) staat de huurauto voor je klaar en kun je meteen op pad. Adembenemende natuurparken als de Grand Canyon en wereldberoemde steden als Los Angeles passeren de revue. En dankzij de gratis Discovery Guide weet je precies welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn. Overigens kun je bij TUI ook kiezen voor een combinatie rondreis. De binnenlandse vlucht van New York naar Los Angeles is inclusief.

Goedkoop rondreizen met eigen auto

Een van de goedkoopste manier van rondreizen is met eigen vervoer. Europa laat zich goed verkennen vanuit je eigen, vertrouwde auto. TUI heeft meerdere autorondreizen die je langs adembenemende plekken brengt. Zo kun je de fjorden, bergen en pittoreske vissersdorpjes in Noorwegen bekijken. Alle hotelovernachtingen zijn bij de prijs inbegrepen. En het excursiepakket boek je voordelig bij. Ideaal om te besparen tijdens het rondreizen! Op deze manier stap je in Noorwegen zonder zorgen aan boord van de Flåmbaan. Deze panoramische treinrit behoort tot de 10 mooiste treinroutes ter wereld. De groene bergen, kletterende watervallen en snelstromende beken mag je eigenlijk niet missen.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners