Hoe sterk moet je op jouw horoscoop letten als je een partner zoekt?

Wanneer we op zoek gaan naar een nieuwe partner dan letten we natuurlijk op de klik en het gevoel dat de ander ons geeft. Maar er is ook nog een andere factor waar we op kunnen letten, en dat is de horoscoop. Want bij het zoeken van een goede partner kan een kijkje naar de horoscoop helpen om uiteindelijk de beste partner te vinden.

Horoscopen zijn een goede indicatie hoe wij als persoon zijn. Veel mensen die hun eigen horoscoop lezen kunnen zich goed herkennen in de beschrijving die specifiek bij hun geboortedatum hoort. Hierbij hoef jij je niet in alle eigenschappen te herkennen, want bepaalde eigenschappen zijn bij de een een stuk sterker dan bij de ander.

Hoe werken horoscopen in relaties?

Vaak wordt er bij horoscopen goed gekeken op welke manier bepaalde karaktereigenschappen bij elkaar aansluiten. Zo staan weegschalen erom bekend dat zij erg onzeker kunnen zijn en moeite hebben om beslissingen te nemen. Zoals je kunt begrijpen is het voor weegschalen daarom ontzettend lastig om een relatie aan te gaan met een andere weegschaal. Zij zijn beide onzeker in de relatie en doordat zij beide moeite hebben met hun eigen beslissingen maken kan het uiteindelijk op vervelende situaties uitlopen.

Daarentegen kunnen rammen het bijvoorbeeld erg goed met elkaar vinden omdat zij beiden erg innovatief zijn. Zij kunnen elkaars ideeën goed aanvullen en op deze manier zorgen dat zij beiden verder komen in het leven. Dit heeft voor beide personen een aantal grote voordelen en leidt ertoe dat de relatie over het algemeen ook op een goede manier kan worden gestart en worden doorgezet.

Welke horoscopen passen goed bij elkaar?

De ram en leeuw passen extreem goed bij elkaar doordat zij samen een goed doorzettingsvermogen hebben. Hierdoor komen zijn samen door de grootste problemen die een relatie kan brengen. Boogschutters en vissen hebben over het algemeen relaties vol optimisme, avontuur en liefde voor elkaar. Weegschalen en tweelingen kunnen het door hun intellectuele niveaus goed met elkaar vinden en hebben geen enkele moeite om samen een goede verbinding op te bouwen.

Weegschalen en schorpioenen passen ook zeer goed bij elkaar, want zij hebben beide diepe gronden die zij bij elkaar goed naar boven kunnen brengen. Een relatie tussen leeuwen en tweelingen lijkt op een relatie tussen twee kinderen; de leeuw heeft fantastische ideeën terwijl de tweeling continu het avontuur opzoekt. En dat brengt unieke combinaties en situaties met zich mee. Leeuwen en watermannen zijn het meest passioneel van alle horoscopen en zijn op papier daarom ook de beste match. Ze kunnen elkaar goed aanvullen en ook aanvoelen, waardoor er een perfecte relatie ontstaat voor beide kanten.

Welke horoscopen passen niet goed bij elkaar?

Dan zijn er ook nog relaties waarin horoscopen een dusdanige rol kunnen spelen dat het op papier al geen goede match is. Dit is vanzelfsprekend ook goed om te weten, want uiteindelijk zorgt dit er ook weer voor dat er vooraf meer duidelijkheid is over hoe de relatie gaat werken.

Leeuwen matchen bijvoorbeeld ontzettend lastig met vissen, omdat de relatie al snel vol staat met een lage vertrouwensband. Kreeften en rammen kunnen door de langzaam opkomende emotionele band ook moeite hebben om een goede relatie te krijgen. En dan zijn er nog boogschutters en maagden, die op papier niet altijd een sprookjesleven tegemoet gaan wanneer zij samen een relatie starten.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners