Sparen voor echte eyecatchers in je interieur.

Impulsaankopen zijn funest voor je portemonnee; beter spaar je voor iets dat je echt mooi vindt. Het is soms moeilijk alle leuke hebbedingetjes voor in huis te weerstaan, maar het resultaat is vaak een woonkamer met een bonte verzameling van decoraties en woonaccessoires die nét niet passen. De oplossing? Zet elke week een beetje geld opzij en koop een echte eyecatcher die je interieur perfect aankleedt! Een paar leuke tips:

DB Online - Sparen voor echte eyecatchers in je interieur

Eyecatcher #1: de kapstok

Is je hal ongezellig of toe aan een make-over? Met slechts één aanpassing kun je een compleet nieuwe look creëren: een opvallende en originele kapstok. Zo eentje met een fantastische decoratie die een groot deel van de muur versiert – en waar je toevallig ook nog je jassen aan op kunt hangen. Wat denk je van een vintage kapstok met Portugese tegeltjes erin verwerkt, of een kleurrijke kapstok in de vorm van een boom? Rennende paarden, Amsterdamse huisjes, een design kunstwerk… tegenwoordig kan het allemaal!

Eyecatcher # 2: de spiegel

Net als de kapstok is de spiegel vandaag de dag véél meer dan alleen een functionele woonaccessoires. Tenminste, als je daarvoor kiest. Zet je een spiegel met een grote Barok lijst in de slaapkamer dan creëer je in een handomdraai een romantische sfeer. Een brede houten lijst zorgt voor een landelijke look in de hal. En een enorme spiegel met een vintage lijst in de woonkamer is niet alleen een eyecatcher, maar maakt de ruimte ook groter en lichter. Een mooi spaardoel!

Eyecatcher # 3: de wanddecoratie

Als je ergens de woonkamer mee aankleedt, is het wel met een schilderij of canvas. Bovendien is dit een mooie manier om een stukje persoonlijkheid in je interieur aan te brengen. Zelfs al is je bank nog zo saai en je eettafel nog zo gewoontjes; met een groot en kleurrijk schilderij erboven vergeet je dat volkomen! Behalve een schilderij, foto op doek of canvas kun je ook kiezen voor een wanddecoratie in de vorm van een houtpaneel of een verzameling vintage borden die zo uit een museum lijken te komen.

Eyecatcher # 4: de vloerlamp

Een vloerlamp kan een geweldige eyecatcher zijn, en soms geldt dat ook voor een hanglamp. Groot, origineel en opvallend van kleur: dat zijn de vereisten voor een echte eyecatcher vloerlamp. En die vind je in elke woonstijl! Van de design booglamp tot de landelijke vloerlamp met een boomstam basis. Snuffel vooral lekker rond op internet naar jouw favoriete eyecatcher, zodat je precies weet waar je dat geld voor opzij zet. Eén eyecatcher per woonruimte is genoeg voor een complete make-over!

Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners