Leuke boeken met tips om te besparen en te bezuinigen.

Boeken over geld besparen. Hier vind je boeken die gaan over geld besparen en hoe je kan bezuinigen en duurzaam kan leven. Het boek 'Zo bespaar je geld' van André Fijan of het e-boek van dezelfde auteur staan vol met tips over hoe je geld kan besparen.

Het grote besparingsboek van André Fijan

Besparen bittere noodzaak Ruim 30% van de Nederlanders loopt achter met betalingen en ruim 70% van hen heeft meerdere soorten schulden; ze staan niet alleen rood, ook automatische incasso's worden geweigerd en aanmaningen voor het betalen van de huur of hypotheek vallen op de deurmat. Niet alleen is het van groot belang om met deze achterstanden aan de slag gaan, ook een aanpassing van hun uitgavenpatroon is vaak noodzakelijk.

André Fijan helpt je met het besparen op de dagelijkse uitgaven en met de uitgaven op de langere termijn. Dit doet hij met zijn nieuwe boek: 'Zo bespaar je geld'.
Besparen kan bijvoorbeeld door de boodschappen goedkoop te doen, door je vakantie extra vroeg te boeken of door energie te besparen en energie in te kopen bij de goedkoopste energieleverancier. Daarnaast gaat André Fijan in zijn boek in op zijn eigen ervaringen met geld besparen. Je kan zelf aan de slag met je geldzaken en werkt zo aan je financiële zelfredzaamheid. Iets wat onmisbaar is in economisch onzekere tijden.

Tipje van de sluier:

Om geld over te houden, is het belangrijk goede keuzes te maken over je geld. Enkele tips uit het boek van André Fijan:

  1. Plan je uitgaven van komende maand, zo houdt je meer grip op uw financiën.

  2. Maak gebruik van een huishoudboekje.

  3. Vraag jezelf af voordat je iets koopt: Heb ik het echt nodig? Kan ik het betalen?

  4. Koop niet meteen, maar neem een time-out. Als u het na een paar dagen nog wilt hebben, ga dan terug naar de winkel.

  5. Stel automatisch sparen in via internetbankieren. Als u het geld onverhoopt toch nodig heeft, kan je het terugboeken.

  6. Meer sparen? Plan nu vast een verhoging van het spaarbedrag in over een paar maanden en bouw het bedrag rustig op.


Deze boeken met besparingstips en tips om zuinig te leven vind je bij Bol.comOmgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.
© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners