Besparingstips voor goedkope feestdagen zoals je verjaardag, Pasen, Kerst en Oud en Nieuw.

Besparen op de feestdagen? Dat kan makkelijk! Met de tips om te besparen van zobespaarjegeld. Wees prijsbewust en koop niet te veel. Plan de feestdagen lang van te voren. Zo houd je de feestdagen goedkoop!

Hoe te besparen en te bezuinigen op de komende feestdagen?

Op deze pagina vind je vele besparingstips voor het goedkoper doorkomen van de feestdagen. Ook hebben wij een aantal tips om te besparen opgenomen voor feestjes en vrijetijdsbesteding. Neem de tips over waarvan jij denkt dat je er geld mee kan besparen.


Thuis daten? Zo pak je het goed aan!

Om een leuke avond te beleven met jouw date, hoef je de deur niet uit te gaan. Je kan een erg romantische date bij jou thuis houden. Wij geven je een aantal handige tips hoe je dit het beste kan aanpakken.......... lees hier verder.


Hoge ROI door de scherpe inkoop van relatiegeschenken

Als ondernemer ben je natuurlijk altijd op zoek naar groei. Dat kan op vele manieren maar de basis is een goed imago en daardoor positieve naamsbekendheid. Wil je je naamsbekendheid vergroten of de relatie met je klanten versterken? Met behulp van relatiegeschenken of giveaways kun je deze doelen behalen.......... lees hier verder.


5 tips om te besparen op je kerstpakket

Al jarenlang geven werkgevers hun werknemers een extraatje tijdens de feestdagen. Een blijk van waardering, vaak in de vorm van het kerstpakket. Waar het kerstpakket van oudsher mee werd gegeven als steun aan de armen.......... lees hier verder.


Bespaartips voor de dure decembermaand

De decembermaand is een dure maand. Cadeaus die gekocht moeten worden voor Sinterklaas en Kerstmis, dinertjes met vrienden, een kerstboom inclusief versiering…al met al tikt het allemaal lekker aan. Wil je graag wat tips om deze dure maand door te komen? Ik geef je de beste bespaartips voor de dure decembermaand (en alle maanden erna).......... lees hier verder.


7 zakelijke dingen waar je NIET op moet besparen

Het is als ondernemer natuurlijk ontzettend belangrijk om zoveel mogelijk te besparen op zakelijke uitgaven. Zelfs wanneer je maar een kleine onderneming runt, kunnen de besparingen groots zijn.......... lees hier verder.


Plan de aankopen van je cadeautjes het hele jaar door. Hierdoor kan je gebruik maken van alle aanbiedingen en winkelacties. Zo kan je wellicht in de zomer al goedkoop een cadeautje kopen voor de Kerst.

Ga eens kijken voor cadeautjes in de Kringloopwinkel, Wereldwinkel of op een bazaar. Je kan hier vaak hele leuke aankopen doen. Sommige artikelen zitten vaak nog nieuw in de verpakking. Op deze wijze kan je veel geld besparen op de aankoop van cadeaus.

Maak gebruik van hoeveelheidskortingen. Door bijvoorbeeld een aantal flessen wijn tegelijk in de aanbieding te kopen heb je direct voor een aantal verjaardagen een cadeautje en je kan deze natuurlijk ook schenken op een eigen feestje. Doe hetzelfde met andere producten en bespaar hiermee veel geld.


Maak je eigen versiering voor de tafel en de huiskamer bij je speciale gelegenheid zoals Kerst en Pasen. Van een mooie passende stof maak je al in korte tijd een leuk tafellaken, servetten of placemats. Je gasten zullen deze creativiteit super leuk vinden en je hebt ook nog eens de voldoening van het zelf maken en het besparen van geld.

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2022 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!

Bewaar alles wat je over hebt van de feestdagen en wat je kan hergebruiken. Je kan het bij de volgende Kerst weer opnieuw gebruiken. Neem je voor om niets te kopen of koop jaarlijks één klein dingetje erbij.

Na de feestdagen zie je dat tal van artikelen met grote korting verkocht worden. Wil je echt nog iets hebben voor het volgende jaar? Koop dit dan vlak na de feestdagen in de uitverkoop. Hiermee heb je voor de komende feestdagen al de eerste besparing te pakken.

De beste besparingstips gaan over je levensstijl. Pas je levensstijl aan aan je inkomen. Meer geld uitgeven dan je hebt gaat vroeg of laat fout. Voordat je het weet dicht je het ene gat met het andere. Uiteindelijk eindig je met hoge dure leningen die je niet meer af kan lossen. Dus: geef geen geld uit dat je niet hebt. Bezuinig wanneer je inkomsten teruglopen en spaar eerst een spaarbedragje voor nood bij elkaar voordat je extra inkomsten weer uitgeeft.

Wanneer je vrijwel zeker weet dat je de feestjurk of het feestpak maar één keer draagt, denk dan eens aan de mogelijkheid om een kledingstuk de huren of te lenen. Hiermee bespaar je de kosten van nieuwe kleding. Ook kan je met je gasten afspreken dat iedereen gewoon zijn mooiste kleding aantrekt zonder iets nieuws te kopen.

Zie je altijd op tegen de kosten van een feestje? Vraag je gasten dan om zelf iets lekkers mee te nemen voor hete feest. Probeer dit wel te plannen anders loop je het risico dat je van het een te veel hebt en van het ander te weinig. Bijvoorbeeld fles wijn, voorgerecht, nagerecht, kaarsen, broodjes, enzovoorts.Geld besparen op het Kerstfeest

Maak je eigen kerstkransen en kerststukjes. Wellicht heb je zelf (of de buren) nog wat onderste takken van de Kerstboom over. Ook kan je wat leuke heester- of coniferentakjes uit de tuin halen. Met wat ijzerdraad en verf maak je hiervan een leuke kerstkrans. Bewaar al de spulletjes die je nog kan gebruiken voor de volgende Kerst.

Maak je eigen kerstkaarten. Wanneer je ruim van te voren begint is dit een leuke manier om gel te besparen. Het hele gezin kan meedoen. Tweede besparingstip: breng de kerstkaarten zelf rond en bespaar op de postzegels.

Betrek de kinderen bij het creatief maken van versieringen door bijvoorbeeld samen een jampotglas te beschilderen waarin een theelichtje kan of samen kerstkransjes te bakken voor in de kerstboom. Maak samen met de kinderen brooddeegfiguurtjes voor in de kerstboom. Je hebt een gezellige middag en bespaart ook nog eens veel geld.

Versier de Kersttafel met een mooi lint en frisse takken uit de tuin of van takken die je hebt overgehouden bij het inkorten van de kerstboom. Dit toont al direct gezellig en de nog groene taken uit de tuin passen mooi bij het seizoen zodat het niet veel geld hoeft te kosten. Het ruikt ook nog eens heel lekker!

Koop eten ruim van te voren in: je kan zo gebruik maken van de aanbiedingen. Vries het vlees vervolgens in. Door zoveel mogelijk eten dat je kan invriezen in een goedkope periode te maken bespaar je geld in de decembermaanden.

Naast de besparingstips voor boodschappen zijn kun je ook geld besparen door je eigen feestmaal zoveel mogelijk zelf te maken. Maak zelf een gourmet- of fondueschotel: biefstukje, gehaktballetjes, stukjes kip, slavinkjes, enzovoorts. Koop vers groenten en snij zelf een uitje en champignons. Ook kan je van wat bloem pannenkoekbeslag maken. Vergeet vervolgens het fruit niet en je hebt een heerlijk goedkoop feestmaal.

Vaak maak je veel te veel eten voor een feestmaal of je houdt een halve fles wijn over. Bewaar het eten en drinken dat je over hebt na de maaltijd. Je kunt de restjes de volgende dag nog heerlijk opeten. Je bespaart daarmee een maaltijd.

Gebruik dure producten spaarzaam. Hiermee doe je er veel langer mee. Bijvoorbeeld: gebruik een beetje parfum in je hals, of een beetje aftershave na het scheren. Ditzelfde geld ook voor dure shampoo en crème.

Uit eten gaan is gezellig, maar kost ook geld. Eén van de eerste besparingstips is dan ook om niet uit eten te gaan. Organiseer een gezellig diner thuis. Met wat kaarsen, een gezellig muziekje en niet al te ingewikkeld eten kan je een hele gezellige avond hebben. Daarnaast bespaar je parkeergeld, een hoge rekening en een taxi wanneer u drinkt. Tenslotte is de fooi die je in gedachten had ook nog eens voor jezelf.

Wanneer je een avond gezellig uit eten gaat en je hebt veel eten over, vraag dan in het restaurant of je het eten dat over is mee mag nemen. In Amerika is dit heel gebruikelijk en tegenwoordig in Europa ook steeds meer.Omgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.


Tips om te besparen op je (verjaardags)feestje.

Vraag praktische cadeaus als je jarig bent of een feestje geeft. In een periode waarin je niet veel geld te besteden hebt is het beter om bijvoorbeeld nieuwe etensborden te krijgen als je deze hard nodig hebt dan een boek.

Wanneer je een feestje geeft, kan je ook geld besparen door zelf de uitnodigingen te schrijven. Wanneer je een beetje handig bent met de computer is dit zo gebeurd. Je gasten zullen je creativiteit waarderen. En natuurlijk bespaar je op de postzegels door de uitnodigingen zoveel mogelijk zelf rond te brengen.

Geef je eigen feestjes en kinderfeestjes zoveel mogelijk thuis. Ervaring leert dat kinderen een leuke speurtocht leuker vinden dan een lange reis en vermoeiende dag in één of ander pretpark.

Wees tijdens een feestje creatief met knutselen. Op het internet vind je veel besparingstips en ideeën voor knutselmiddagjes. Vaak vinden de kinderen dit nog stukken leuker dan weer ergens naar toe te gaan.

Gooit men bij jou op het werk ook aan één kant bedrukt papier weg? Haal het uit de oud papierbak en je hebt prima tekenpapier en knutselpapier voor de kinderen. Zo hoef je er ook niet steeds bij de kinderen op aan te dringen dat ze een tekening af moeten maken voordat ze aan een nieuwe beginnen.

Regel alles voor feestjes ruim van te voren. Hierdoor heb je de gelegenheid om spullen te verzamelen, in de aanbieding te kopen of zelf te maken. Ook voorkom je hiermee veel regelstress vlak voor het feest.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.


© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners