Tips om geld te besparen en overige bespaartips.

Omgaan met geld kan iedereen. Maar hoe doe je dat?

Omgaan met geld is voor velen geen enkel probleem. Maar toch zitten veel mensen in de financiële zorgen. Goed omgaan met geld kan je leren. In dit blog geven we je 10 super handige tips om goed te leren omgaan met geld.......... lees hier verder.


Vergelijkingssites hebben voordelen en nadelen

Dit blog gaat over de voordelen en nadelen van vergelijkingssites. Zijn ze objectief en welke kies je.......... lees hier verder.


Hoeveel kan jij besparen met je belastingaangifte?

Wanneer je een beetje slim ongaat met je uitgaven kan je vaak heel veel belasting besparen. Lees ons Blog met belastingtipstips........... lees hier verder.


Bespaar op de levensduur van je toestel!

Je telefoontoestel gaat soms langer mee dan je denkt. Verleng de levensduur van je toestel........... lees hier verder.


Hoeveel kan jij besparen op je verzekering?

Het is tegenwoordig mogelijk om je voor vrijwel elk risico te verzekeren. Lees ons Blog met een aantal tips over verzekeringen........... lees hier verder.


Hoeveel zakgeld en kleedgeld geef ik mijn kind?

Hoeveel zakgeld en kleedgeld geef ik aan mijn kind? Een aantal leuke weetjes over het geven van zakgeld en kleedgeld.......... lees hier verder.


Voedselverspilling tegengaan

Het is ongelofelijk hoeveel eten we onnodig weggooien. En dat is voedselverspilling! Maar voedselverspilling kunnen we makkelijk tegengaan......... lees hier verder.


Huishoudboekje

Met een huishoudboekje of kasboek krijg je meer inzicht in je inkomsten en uitgaven. Lees de voordelen van een huishoudboekje!........ lees hier verder.


Dagje uit

Dagje uit met je vriend, vriendin of je gezin? Hier vindt je een paar leuke tips om samen met je gezin een leuk dagje uit te gaan!........ lees hier verder.


Goedkoopste zorgverzekering

ben jij ook elk jaar weer op zoek naar de beste en goedkoopste zorgeverzekering? Lees dan de tips in dit Blog over zorgverzekeringen!........ lees hier verder.


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.

© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners