Geld besparen met een goedkoop mobiele telefoon abonnement

Goedkoop bellen

Het is haast niet meer weg te denken. De mobiele telefoon is onlosmakelijk verbonden met ons leven. Er zijn inmiddels heel veel aanbieders van mobiele telefoonabonnementen met zeer uiteenlopende prijzen. De verschillen kunnen oplopen tot vele tientallen euro's per maand. Reden genoeg om goed na te denken over welk goedkoop mobiele telefoonabonnement het best bij jou past en hoe je de prijzen van mobieltjes en abonnementen het best kan vergelijken.


iPhone kopen? Zo bespaar je geld!

Voor het kopen van een nieuwe iPhone ben je in veel gevallen meer dan duizend euro kwijt. Toch zijn er naast het kopen van een nieuwe iPhone veel andere opties. Door slim te kiezen bespaar je eenvoudig.......... lees hier verder.


Geld besparen: de nieuwste gadgets voor de laagste prijzen

Ben jij op zoek naar manieren om goedkoper te leven? In de 21ste eeuw heeft een gemiddelde inwoner van Nederland heel wat meer nodig dan voorheen. Denk bijvoorbeeld aan de zaken als mobiele telefoons,......... lees hier verder.


Geld besparen op je abonnementen? Zo pak je het aan

Vind je dat jij iedere maand best een hoop geld uitgeeft? Dan kan het goed zijn om hier eens kritisch naar te kijken. In ieder geval is het mogelijk om te besparen op je vaste lasten. Een van de dingen waar je hierbij aan kunt denken, zijn abonnementen.......... lees hier verder.


Zo bespaar je op je mobiele telefoonabonnement

De inflatie is de afgelopen maanden flink gestegen in ons land. De koopkracht van veel mensen neemt hierdoor af. Om niet al te veel in te leveren, is dit dan ook een goed moment om weer eens goed naar je vaste lasten te kijken.......... lees hier verder.


6 tips om te besparen op je zakelijke mobiele telefoongebruik

Heb je last van hoge zakelijke vaste lasten en zoek je naar manieren om te besparen? Dan kunnen alle kleine beetjes helpen. Zo kun je op zoek gaan naar manieren om effectief energie te besparen. Maar ook op je zakelijke mobiele telefoongebruik kun je besparen.......... lees hier verder.


Besparen op je mobiele telefoon

Er zijn een aantal hoge kosten gekoppeld aan het hebben van een mobiele telefoon, maar ook aan de mogelijkheid om er mee te kunnen bellen of internet te gebruiken. Als je minder voor je abonnement kan betalen of een telefoon kan krijgen met korting dan is dat natuurlijk erg mooi meegenomen.......... lees hier verder.


Uitgaven bijhouden: dit zijn de beste apps!

Gaat het geld er bij jou toch iets te snel uit, maar weet je niet precies waaraan het ligt? Dan kun je een huishoudboekje gaan bijhouden. Gelukkig zijn er verschillende apps beschikbaar.......... lees hier verder.


Voordelen van sim only

Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Voor veel mensen zijn de maandelijks terugkerende telefoonkosten een flinke hap uit het budget. Besparen op dit abonnement is een makkelijke quick-win waar je eigenlijk niets voor hoeft te laten. Met een sim only-abonnement betaal je enkel voor de bundel met data, belminuten en smsjes.......... lees hier verder.


Goedkoop SIM only abonnement

Goedkoop bellen is mogelijk met een goedkoop Sim Only abonnement. Een SIM only abonnement is eigenlijk een goedkoop los abonnementje zonder mobieltje. Deze mobiele telefoonabonnementen zijn een stuk goedkoper dan abonnementen met een mobiel toestel. De besparing kan oplopen tot wel 50%.

Wat je dus kan doen, is op een gegeven moment je huidige mobiele telefoon abonnement opzeggen maar je mobieltje behouden. Vervolgens neem je een goedkoop SIM only abonnement. Dit kan bij je huidige privider of je stapt over naar een goedkope provider met bijvoorbeeld een leuke aanbieding. Zij sturen je vervolgens een nieuwe simkaart.
Uiteraard kan je altijd gewoon een losse SIM-kaart kopen en deze in je toestel doen. Laat je ook hier eerst goed voorlichten in een betrouwbare mobiele telefoon winkel met goedkope abonnementen.


Bespaar geld op je mobiele telefoon abonnement

Je smartphone is vaak een hoge kostenpost. Je wilt een mooi model én genoeg MB’s om zorgeloos te kunnen blijven internetten. In dit artikel delen we drie tips om te besparen op je mobiele telefoon abonnement.......... lees hier verder.


Besparen op je mobiele telefoon: 5 tips

Een mobiele telefoon kost heel wat. Natuurlijk heb je eerst de aanschafkosten. Daarnaast heb je de kosten van prepaid beltegoed of van een abonnement. Al met al kost een mobiele telefoon dus best veel geld.......... lees hier verder.


Refurbished smartphone – topkwaliteit voor een tweedehandsprijs

Een smartphone is niet meer weg te denken uit het leven van de meeste mensen. Alles wordt gedaan met deze smartphone; het bijhouden van je agenda, aantekeningen maken, mailen en af en toe ook nog bellen. De prijzen van een smartphone zijn flink omhoog geschoten.......... lees hier verder.


Een goedkoop Sim Only abonnement: hier moet je op letten!

Wanneer je op zoek bent naar een Sim Only abonnement zal de laagste prijs zeker belangrijk voor je zijn bij het maken van je keuze. Maar waar let je verder op bij het kiezen van het Sim Only abonnement.......... lees hier verder.


Top 3 beste goedkope smartphones

Smartphones, ze zijn in alle vormen, maten en prijzen te koop. Maar wat zijn de beste goedkope smartphones? We zochten de drie smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten.......... lees hier verder.


Besparen op je telefoonkosten

Over telefoons is veel te zeggen. Het schijnt bijvoorbeeld zo te zijn dat er wereldwijd meer mensen met een mobiele telefoon zijn, dan mensen met een tandenborstel of toilet. Of het waar is, is niet zeker. Het geeft wel aan dat er veel telefoons in de omloop zijn. Jij hebt ongetwijfeld ook een telefoon. Deze brengt, al dan niet, maandelijks kosten met zich mee. Maar je kunt ook besparen op je telefoonkosten!............ lees hier verder.


Minder uitgeven aan je telefoon: 5 tips

We geven gemiddeld zo’n 40 tot 60 euro per maand uit aan onze mobiele telefoonkosten. Dit zijn stiekem toch vrij fixe bedragen. Op jaarbasis betaal je namelijk minimaal zo’n 400 tot 600 euro enkel en alleen aan je mobiele telefoon. Van dat geld had je net zo goed een weekje naar Kroatië op vakantie kunnen gaan! Wil jij nu ook minder geld uitgeven aan je telefoon? Met deze tips gaat dat je zeker lukken.......... lees hier verder.Omgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.


Ga niet voor het laatste model mobiele telefoon

Bijna elke maand komt er wel een nieuw model mobiele telefoon uit. Maar welk toestel moet je nu kiezen? Wanneer je geld wilt besparen op je mobiele telefoon ga je niet voor het allerlaatste model maar neem je een iets ouder model. Deze zijn vaak veel goedkoper.


Laat je goed adviseren over het goedkoopste telefoon abonnement

Ga op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke goedkope telefoonwinkel en bespreek daar wat je nodig hebt, wat je budget is en wat de mogelijkheden zijn voor een mobiel telefoon abonnement. Vergelijk in ieder geval de verschillende abonnementen op een vergelijkingssite. Wellicht zit er net een mobieltje bij die voor jou geschikt is en goedkoop.


Besparingstips voor je (mobiele) telefoon

Maak afspraken met je kinderen over de mate waarin ze gebruik maken van hun mobiele telefoon. Geef aan wat ze maximaal per maand mogen bellen. Maak ze bewust van de kosten. Soms is het goedkoper om met de huistelefoon te bellen met vriendjes en vriendinnetjes of rechtstreeks via de computer.

Geef je kinderen een bellimiet. Bijvoorbeeld met een prepaid abonnement. Hierdoor worden ze bewust van hun belgedrag. En op is op. Elke maand vul je het beltegoed weer aan met een nieuw vast bedrag.


Simyo verlaagt tijdelijk in prijs: de Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB!

Tussen 7 mei en 31 juli verlaagt Simyo tijdelijk de prijs van zijn Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB. Stap je in die periode over op een van deze bundels? Dan hou je de korting zolang je deze nieuwe bundel aanhoudt...........
lees hier verder.
Profiteer van de besparingstips uit onze nieuwsbrief

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2023 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!

Zeg je telefoonabonnement op wanneer je weinig of nooit belt en neem een goedkoop mobiele telefoon abonnement bij een prijsvechter. Hiermee kan je besparen op de abonnementskosten en ben je ook nog eens overal bereikbaar.


Pas je mobiele telefoonabonnement tijdig aan

Zeker wanneer je mobiele telefoon abonnement binnenkort afloopt is het goed om elke maand na te gaan of je abonnement te hoog of te laag is wat data betreft. Is je abonnement te hoog betaal je te veel voor ongebruikte data. Is je abonnement te laag betaal je misschien veel voor extra gebruikte data.


Gebruik een vast toestel indien mogelijk

Met een mobiele telefoon bellen is vaak duurder dan met een vast toestel. Ook is het bellen met een vast toestel in de daluren en het weekend vaak gratis. Profiteer hiervan. De bsparing lijkt misschien niet veel maar kan toch ongemerkt oplopen tot tientallen euro’s per maand.


Voorkom dure gesprekken met je mobiele telefoon

Mobiele telefoongesprekken zijn een goudmijn voor de aanbieders. Vermijd op alle mogelijk manieren dure gesprekskosten. Wees bewust van de kosten die binnen je abonnement vallen en welke kosten niet. Zoals bijvoorbeeld bellen vanuit het buitenland, dure 0900 nummers, overschrijden van je data en het meedoen aan belspelletjes e.d. Deze laatste kosten al snel een euro per gesprek, per minuut of per bericht.

Maak geen gebruik van onnodige diensten bij je abonnement. Heb je nauwelijks iets aan je voicemail? Zet deze dan uit. Veel providers berekenen extra kosten voor deze diensten en dat kan op jaarbasis behoorlijk oplopen. Maak je ergens dus niet of nauwelijks gebruik van zet het dan uit of ga op zoek naar een pakket waar dit niet in rekening wordt gebracht.

Laad je mobiele telefoon op in de daluren. Veel huishoudens hebben 's avonds en in het weekend goedkope stroom. Haal na het opladen het oplaadapparaatje uit het stopcontact want deze blijft continu stroom gebruiken.

Ben je lang in het buitenland en moet je regelmatig bellen? Koop dan in het land waar je verblijft een goedkope lokale simkaart. Hiermee kan je in het land waar je bent tegen een goedkoop lokaal tarief bellen en veel geld besparen.

Veel aanbieders hanteren verschillende tarieven voor overdag en in de avond. Vaak kan je 's avonds en in het weekend gratis bellen. Houdt hier rekening mee wanneer je een lang gesprek met iemand wilt voeren. Een uurtje wachten kan dan een hoop geld besparen.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2023.© 2010-2023 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners