Zorgverzekering 2022 vergelijken?
Tips voor de goedkoopste zorgverzekering.

Welke goedkope zorgverzekering past het best bij jou?


Geld besparen met een goede financiële administratie

Rond de laatste maanden van het lopende jaar is het tijd om de persoonlijke administratie eens onder de loep te nemen. De zorgverzekeraars maken hun nieuwe tarieven voor de verplichte basiszorgverzekering bekend en de belastingdienst maakt de nieuwe bedragen voor de toeslagen bekend.......... lees hier verder.Vergelijk je zorgverzekering 2022 bij Pricewise en bespaar eenvoudig!

PriceWise is een volledige & onafhankelijke vergelijker. Pricewise is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. Pricewise is de vergelijkingssite voor zorgverzekeringen, voor jouw als consument maar ook voor de mkb’er. Pricewise heeft een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem en zorgt ervoor dat je altijd het beste advies krijgt dat voor jouw situatie en wensen het beste is.
De missie van Pricewise is om jouw als klant te helpen met het maken van de beste keuze voor je zorgverzekering en meer. Pricewise wil je genoeg van heldere informatie voorzien zodat je uiteindelijk zonder twijfel een gegronde keuze kan maken.

Onderscheidend vermogen
Pricewise onderscheidt zich van anderen door:
• Laagste Prijsgarantie
• Exclusieve kortingen, enkel mogelijk via Pricewise
• Gratis overstapservice
• Klantenservice op werkdagen geopend van 09:00 t/m 20:00
• Beste energievergelijker, grondig getest door de energiekamer van de NMa
• 100% onafhankelijk en volledig.
• Thuiswinkel WaarborgHet kan zijn dat je recht hebt op een korting op de zorgpremie in de vorm van zorgtoeslag. Check op hoeveel toeslag jij recht hebt.

Ga jaarlijks na welke verzekeraar de goedkoopste is. Vergelijk de verschillende premies van de aanbieders van zorgverzekeringen. Lopen de verschillen te hoog op? Verander dan van zorgverzekeraar. Let wel op de voorwaarden.

Ga na of je werkgever afspraken heeft gemaakt over een collectieve ziektekosten- verzekering. De salarisadministratie of personeelszaken kan je alles vertellen over de mogelijkheden. Hiermee kun je veel geld besparen op de premie. De collectiviteitkorting is vaak ook van toepassing op je overige verzekeringen.

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2022 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!


Tips om te besparen - Ziektekostenverzekering of zorgverzekering voor 2022.

Een ziektekostenverzekering of zorgverzekering is voor iedereen een noodzakelijke verzekering. Vroeg of laat komt er een moment dat we medische hulp nodig hebben en dit kost veel geld. Maar er zijn wel degelijk mogelijkheden om geld te besparen en te bezuinigen op je zorgverzekering of ziektekostenverzekering. De onderstaande tips helpen je hierbij.

Sluit in ieder geval voor 2022 de basis zorgverzekering af. Over de aanvullende verzekeringen moet je goed nadenken of je deze wel echt nodig hebt. Bijvoorbeeld: Wil je binnenkort gezinsuitbreiding of heb je een slecht gebit. Hiervoor kan je extra aanvullende verzekeringen afsluiten.

Tegenwoordig kun je ook bij andere instanties collectiviteitkorting krijgen zoals bij grote winkelketens of belangenverenigingen. Hiermee bespaar je al snel tot 10 % op je premie. Zij kopen dan met en groot aantal deelnemers collectief een goedkope zorgverzekering.

Vergeet niet om uit te zoeken of je in aanmerking komt voor zorgtoeslag. Uit onderzoek blijkt dat heel veel mensen vergeten om hun zorgtoeslag aan te vragen. In bepaalde gevallen kan deze oplopen tot wel 70 euro per maand. Ook studenten hebben vaak recht op zorgtoeslag.

Overweeg voor 2022 een hoger eigen risico wanneer je zelden of nooit ziek bent. Bezuinigen op je eigen risico kan je veel geld besparen. Mocht er uiteindelijk toch iets gebeuren dan heb je vaak al jaren zoveel voordeel gehad dat dit opweegt tegen de extra kosten.

Heb je een gaaf gebit en zelden of nooit een tandheelkundige behandeling nodig? Haal dan de tandartsverzekering uit je ziektekostenpakket. Ga wel regelmatig op controle bij de tandarts. Met een gezond gebit bespaar je op de kosten voor de zorgverzekering of ziektekostenverzekering.

Sluit voor kinderen wel een tandartsverzekering af. Vaak kunnen correcties aan het gebit zoals een beugel vele duizenden euro's kosten. Verzekeren hiervoor bespaart dus geld. Overigens zijn kinderen bij de meeste ziektekostenverzekeringen gratis meeverzekerd.

Let goed op dat je je niet extra verzekerd voor zaken waarvoor je al verzekerd bent zoals een tandarts- of lenzenverzekering. Soms weten mensen niet dat ze ook al elders verzekerd zijn voor dezelfde kosten.

Maak gebruik van de verzekeringen van de partner. Is je partner verzekerd via de werkgever met een lage premie? Vaak is het mogelijk om je onder dezelfde voorwaarden mee te verzekeren.

Betaal je premies. De verzekeringsmaatschappijen vergeten je echt niet en later kan wanbetalen tot hoge incassokosten leiden. Tegenwoordig worden (zorg)verzekeringsmaatschappijen steeds strenger bij het innen van achterstallige premie van de ziektekosten verzekering.

Wanneer je veel ziektekosten maakt die niet vergoed worden door je verzekeringsmaatschappij controleer dan of je deze kan aftrekken van de belasting. Al naar gelang je belastingschaal kan dit een behoorlijke besparing opleveren. Bewaar hiervoor gedurende het jaar al je rekeningen en aankoopbonnen. De fiscus kan hierom vragen. Je kan hierover meer informatie vinden op de website van de Belastingdienst.

Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.

VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:goedkope zorgpolis vergelijken

goedkope energie vergelijken

goedkope vakantie vergelijken


© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners