Besparingstips Internet en Televisie

Goedkope TV internet en telefoonpakketten vergelijken

Goedkoop Internet, TV en telefoon krijg je het makkelijkst wanneer je een alles in één pakket afsluit met een TV-aansluiting, telefoonlijn en internetaansluiting. Uiteraard moet je hierbij ook op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder. Zo heb je niet alleen goedkoop internet maar ook nog eens goedkope telefoon en TV.


iPhone kopen? Zo bespaar je geld!

Voor het kopen van een nieuwe iPhone ben je in veel gevallen meer dan duizend euro kwijt. Toch zijn er naast het kopen van een nieuwe iPhone veel andere opties. Door slim te kiezen bespaar je eenvoudig.......... lees hier verder.


Krijg inzicht in de resultaten van marketingcampagnes

Nergens kun je zo een overvloed aan berichtgeving vinden als op de online kanalen. Ook steeds meer verschijnt bepaalde berichtgeving enkel en alleen nog online en niet meer via de klassieke offline kanalen zoals kranten.......... lees hier verder.


Geld besparen: de nieuwste gadgets voor de laagste prijzen

Ben jij op zoek naar manieren om goedkoper te leven? In de 21ste eeuw heeft een gemiddelde inwoner van Nederland heel wat meer nodig dan voorheen. Denk bijvoorbeeld aan de zaken als mobiele telefoons,......... lees hier verder.


Zo bespaar je op je mobiele telefoonabonnement

De inflatie is de afgelopen maanden flink gestegen in ons land. De koopkracht van veel mensen neemt hierdoor af. Om niet al te veel in te leveren, is dit dan ook een goed moment om weer eens goed naar je vaste lasten te kijken.......... lees hier verder.


Wat te doen na internetfraude?

Onze maatschappij is in een rap tempo aan het digitaliseren. Waar men zo’n 30 jaar geleden nog dacht dat het internet een kortstondige ‘hype’ zou zijn, zal tegenwoordig niemand dit meer met droge ogen kunnen beweren. De digitalisering gaat helaas ook hand in hand met internetfraude.......... lees hier verder.


Bespaar stroom (en dus geld) op je elektrische apparaten; 4 tips!

Hoeveel stroom kan jij nog besparen? Een huishouden verbruikt gemiddeld jaarlijks 2.730 kWh aan stroom, wat gelijk staat aan zo’n € 600. Dat kan volgens ons stukken lager. Lees hieronder verschillende tips om stroom te besparen op jouw elektrische apparaten.......... lees hier verder.


TV kijken zonder tv-abonnement

Een autoverzekering, inboedelverzekering, zorgverzekering, internetabonnement, tv-abonnement; we hebben zoveel verzekeringen en abonnementen dat de vaste lasten voor velen de pan uit rijzen. Gelukkig is het mogelijk om in ieder geval één onderdeel van deze vaste lasten te schrappen: het tv-abonnement.......... lees hier verder.


Bespaar geld met alles in 1 pakketten vergelijken

Op zoek naar een nieuw alles in 1 pakket, maar geen idee waar je moet beginnen? Alles in 1 vergelijken gaat snel en makkelijk via de vergelijker bij allesin1pakketvergelijken.nl.......... lees hier verder.


Iedereen heeft de mogelijkheid om zelf een aanbieder van internet, bellen en tv uit te kiezen. Door een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders is het makkelijk om het goedkoopste internet bellen en tv abonnement te vinden. Zogenaamde alles in een pakketten waarbij internet, bellen en tv zijn samengevoegd zijn goedkoper dan alle diensten los bij elkaar opgeteld. Maak je alleen gebruik van internet of televisie? Gebruik dan de vergelijker om de voordeligste internet of internet en tv pakket te vinden.

Welke internet, bellen en TV aanbieder het goedkoopste is hangt van het persoonlijke verbruik af. Het aantal televisies, het zenderaanbod en de snelheid van het internet zijn hierbij de belangrijkste factoren. Een gemiddeld internet, bellen en tv-abonnement omvat internet van 30 tot 50 mbit/s met één televisie en een zenderaanbod van 30 to 50 zenders.Besparen op internet, bellen en tv met een alles-in-1-pakket.


Pricewise besparen op internet, bellen en TV

Over het algemeen kun je het makkelijkst besparen op internet en tv door een alles-in-1-pakket te nemen bij één provider. Dat is vaak goedkoper dan het afnemen van losse diensten bij verschillende providers. Een alles-in-1-pakket is vooral goedkoop omdat er pakketkorting wordt toegepast en vanwege het feit dat je één keer verzend, aansluit- en administratiekosten betaalt. Je bent zelf vrij in de keuze van een aanbieder van telefonie, internet en tv. Door regelmatig aanbieders van deze diensten te vergelijken kun je veel geld besparen. Daarbij is het vooral van belang om na te gaan waar je wel en geen gebruik van maakt. Maak je bijvoorbeeld geen gebruik van telefonie? dan is het raadzaam om de vergelijking te maken tussen pakketten met alleen internet en tv.

Verbruik
De aangeboden abonnementen bevatten meestal gradaties, die de type gebruiker kenmerken. Ben je iemand die bijvoorbeeld weinig gebruikmaakt van internet? dan is het natuurlijk zonde om voor een hele sterke internetverbinding te kiezen. Er zijn allerlei aanbieders waar je kan filteren op diensten en je binnen die diensten weer voor bepaalde gradaties kunt kiezen. Op die manier wordt het makkelijker om een voordelig pakket samen te stellen, dat ook nog eens past bij je behoeften.

Soort verbinding
Voor het maken van verbinding voor bijvoorbeeld het surfen op internet, spelen van games en streamen van films en series zijn er allerlei verschillende verbindingen beschikbaar. Je kunt dan denken kabelverbinding, ADSL, VDSL en glasvezel. Voor de verschillende verbindingen geldt dat hoe hoger de snelheid, des te duurder het is. ADSL is de goedkoopste verbinding en tevens de langzaamste vorm van verbinding. Glasvezel is duur, maar is wel als snelst getest. Ook hier geldt dat als je geen grootverbruiker bent, dat je bijvoorbeeld beter kunt kiezen voor ADSL dan voor glasvezel.

Telefonie
Ben je iemand die voor het bellen alleen gebruikmaakt van een mobiele telefoon? Het is bij sommige aanbieders mogelijk om een pakket te nemen zonder telefonie, dat scheelt soms in de kosten. Bel je wel regelmatig met de huistelefoon en kies je ervoor om telefonie erbij te nemen? Dan is het verstandig om na te gaan of het voordeliger is om voor onbeperkt bellen te kiezen, of juist voor betalen per minuut. Ben je wel een persoon die dagelijks lang met de huistelefoon belt? dan is het raadzaam om over te gaan tot het betalen van een vast bedrag per maand voor telefonie. Op het moment dat je per minuut betaalt en het verbruik is hoog, kun je tegen onverwachtse kosten aanlopen.

Besparen op alles-in-1-pakketten
De vraag of men kan besparen op een voordelige alles-in-1-pakket, kan zeker met ja worden beatwoord. Dat kun je namelijk doen door van provider te switchen. Providers bieden vaak voordelige tarieven aan om nieuwe klanten aan te trekken. Bovendien kun je ook rekenen op leuke extra's zoals gratis zenders en een snellere internetverbinding. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om te besparen op deze maandelijkse kostenpost.


Geld besparen op online games in 2019

Online spellen spelen is leuk. Zeker wanneer je een goede computer of console hebt staan en weet welke spellen je zelf het leukst vindt om te spelen. Maar laten we eerlijk zijn: online games spelen kan ook flink in de kosten lopen.......... lees hier verder.


Goedkoop printen: 8 tips

Printen kan een dure hobby zijn. De apparaten zelf zijn vaak niet zo heel erg duur, omdat het verdienmodel erachter vooral gericht is op de verkoop van inktcartridges. Daarom zijn de cartridges die je bij de aankoop van je printer krijgt ook niet volledig gevuld.......... lees hier verder.


Bespaar op je internetabonnement met deze praktische tips

De tarieven voor internet en tv zijn de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Zelfs oud-klanten worden bijna jaarlijks geconfronteerd met prijsverhogingen. Vandaar deze tips om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden........ lees hier verder.Een maandelijkse kostenpost

Internet kan een handig middel zijn in het streven om goedkoper te leven. Denk aan online shoppen, of de nieuwssites die je een krantenabonnement besparen. Maar het internet kost zelf ook geld en ook hier kan je op besparen. We vergeten nog we weleens dat internet zelf ook een behoorlijke kostenpost is. Een behoorlijke verbinding kost al snel tientallen euro's per maand. Op jaarbasis gaat dat makkelijk richting honderden euro’s. Kan het internet niet goedkoper? Geregeld horen we van wel. Internetproviders buitelen in flitsende reclames over elkaar heen om ons te vertellen dat hun internet het goedkoopste is.

Besparen op internet frustrerend?

Bij nader inzien blijkt een internetabonnement vaak minder voordelig dan geadverteerd. Het is langzamer dan de verbinding die je al had, bijvoorbeeld, of je zit er jaren aan vast. In sommige gevallen is de aanbieder in jouw regio niet eens beschikbaar. Zoeken naar goedkoper internet kan daardoor een frustrerende bezigheid zijn.
Met behulp van onze alles in één vergelijker kan je veel geld en gedoe besparen. Het vergelijken van alles in één aanbieders is bij zobespaarjegeld erg eenvoudig. Je vult je postcode in en je voorkeuren en de site toont je alleen die aanbieders, die voor jou interessant zijn.Omgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.Overige tips digitale TV en internet, mobiel internet en goedkoop bellen.

Op dit moment is er veel concurrentie op de markt voor internet, digitale tv en mobiel bellen. Vergelijk de verschillende aanbieders regelmatig en maak gebruik van de vele aanbiedingen. Probeer bij het verlengen van je abonnement een korting bij je aanbieder van digitale tv, telefoon of internet af te dwingen. Dit lukt bijna altijd.

Wees voorzichtig met langlopende contracten en lees de kleine lettertjes in de advertenties van aanbieders goed door. Zeker wanneer er tijdelijk kortingen worden gegeven. Reken dus uit wat het totale abonnement kost gedurende de gehele looptijd en wat de kosten gemiddeld per maand zijn. Deze bedragen kan je met andere aanbieders vergelijken.

Bel in huis met de goedkoopste telefoon. Vaak is dit de vaste telefoonlijn. Wanneer je regelmatig met anderen belt in huis doe dit dan niet via een betaalde verbinding. Schaf een huistelefoon aan en verdien de kosten hiervan snel terug.

Voeg je losse abonnementen voor telefoon, internet en televisie samen tot één pakket en ga op zoek naar de goedkoopste aanbieders. Maak steeds gebruik van de aanbiedingen. In de regel is dit stukken goedkoper dan 3 losse abonnementen van 3 aanbieders.

Noteer de afloopdatum van je (draadloos) internetabonnement, digitale televisie en mobiele telefoon abonnement. Bijvoorbeeld in je huishoudboekje of kasboek. Ga ruim op tijd na of er inmiddels geen goedkopere aanbieders zijn van online internet en TV providers. Stap over indien je een goedkopere leverancier vindt.

Kijk ook eens bij de verschillende bel- en televisieabonnementen van je huidige provider. Wellicht past een ander pakket voor telefoon, tv en internet beter bij je en kan je overstappen naar een goedkoper pakket.

vraag aan je buren of ze samen met jou een draadloos internetabonnement willen delen. Hierdoor ben je maar de helft van de kosten kwijt. Zeker wanneer je maar heel af en toe van het internet gebruik maakt is dit een prima optie om kosten te besparen op je internet abonnement.

Neem geen internetabonnement dat te licht is voor jouw gebruikers doelen, maar ook geen abonnement dat te zwaar is. Door een veel te zwaar abonnement te nemen ben je onnodig veel extra kosten kwijt aan je internet abonnement.

Maak zoveel mogelijk gebruik van gratis online internetverbindingen. Let altijd op waar je bent wanneer je het internet op wil, bijvoorbeeld in de bibliotheek, in de sportschool, thuis of op het werk. Hiermee bespaar je dure kosten op je eigen mobiele telefoon abonnement.

Neem het goedkoopste pakket voor digitale televisie en neem programma's op in plaats van dat je ze duur huurt. Soms is het analoge signaal zo goed dat je best je digitale pakket kan opzeggen zonder dat je hiervoor veel kwaliteit moet inleveren.

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2023 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!
Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2023.


© 2010-2023 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners