Geld besparen op de kapper of kapster, tips om te besparen.

Zoek een goede, goedkope kapper om je haar te laten knippen!

Ga je regelmatig naar de kapper? Probeer dan de periodes tussen de bezoeken met een paar dagen of een week te verlengen. Bijvoorbeeld: Je gaat elke maand één keer naar de kapper voor 25 euro. Je bent dan op jaarbasis 300 euro kwijt. Ga je vanaf nu elke vijf weken naar een kapsalon betaal je op jaarbasis ruim 250 euro. Een besparing dus van 50 euro op jaarbasis oftewel bijna 20 %.

Geld besparen op een ooglaserbehandeling

Ben je misschien van plan om je ogen te laten laseren? Dan is het belangrijk om daarover informatie te vinden. Door op zoek te gaan naar informatie over ooglaserbehandelingen krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende behandelmethodes zijn om je ogen te laseren?......... lees hier verder.


Kijk goed naar de prijzen van verzorgingsproducten voor je haar. Let op de prijslijsten in de kapsalons. Bij de kapsalons zijn deze vaak duurder dan in de supermarkt. Heb je echt wel die dure verzorgingsproducten voor je haar nodig? Probeer eens wat goedkope alternatieven met goedkope prijzen uit van de supermarkt. Alle kleine beetjes helpen om te besparen op de kapperskosten en de verzorging van je haren.Zoek eens uit of er bij jou in de buurt een kappersacademie is. Ze zoeken vaak knip modellen die voor een klein bedragje hun haren willen laten knippen. Uiteraard wordt dit gedaan onder leiding van goede docenten, en wellicht doen ze nog wel beter hun best dan de kapster op de hoek. Misschien kan je een vast model worden op de kappersacademie bij jou in de buurt. Zo kan je wel heel goedkoop je haren laten knippen.tips geld besparen op de kapper

Neem een makkelijk kapsel, en een kapsel dat ook nog leuk zit na een wat langere tijd. Wellicht kan je in de weken voordat je naar de kapper gaat een staart dragen of een leuke haarband zodat je haar er toch nog netjes uitziet. Minder naar de kapper gaan betekent besparen op de kappers kosten.

Vraag je kapper of kapster om tips om langer met je kapsel te kunnen doen. Zij zijn de experts en weten best wel een aantal manieren om het kappersbezoek uit te stellen. Natuurlijk vinden ze dit waarschijnlijk niet leuk omdat je vaste kapsalon wat minder aan je zal verdienen, maar een goede kapsalon zal je ook als 'iets minder langskomende klant' willen knippen en adviseren.

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2022 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!


Zoek eens uit of er bij jou in de buurt een kappersacademie is. Ze zoeken vaak knip modellen die voor een klein bedragje hun haren willen laten knippen. Uiteraard wordt dit gedaan onder leiding van goede docenten, en wellicht doen ze nog wel beter hun best dan de kapster op de hoek. Misschien kan je een vast model worden op de kappersacademie bij jou in de buurt. Zo kan je wel heel goedkoop je haren laten knippen.

Ben je handig en heb je veel kinderen in het gezin? Volg dan een korte kapperscursus. Hiermee kan je flink geld besparen op de kapper. Elke knipbuurt die je vervolgens doet is een 100% besparing op de kapperskosten. Zo verdien je de kosten van de kappers cursus weer snel terug. Wellicht kun je de buurkinderen, neefjes en nichtjes ook knippen tegen een redelijke vergoeding.

geld besparen op de kapper

Wanneer je geen volleerd kapper wilt worden kan je ook een kapperscursus gebruiken om alleen je haar wat bij te knippen zodat je het bezoek aan de kapper steeds wat uit kan stellen. Hiermee bespaar je al snel een paar knipbeurten per jaar.

Vergelijk de prijzen van de kapsalons in de buurt. Kijk goed naar de prijslijsten op het internet of in de winkel. Prijzen kunnen vaak sterk uiteenlopen. Het kan een hoop geld besparen wanneer je voor de goedkoopste aanbieder gaat. Vraag aan bekenden om tips waar je een goede en goedkope kapsalon kan vinden.

Kijk eens of er bij jou in de buurt een goede thuis kapster is die je haar aan huis knipt. Vaak knippen deze thuis kapsters erg goedkoop en kunnen ze prima knippen. Denk ook eens aan eventuele benzinekosten die je bespaart. Heb je meerdere kinderen. Laat iedereen dan na elkaar knippen. Ben je in één keer weer voor een maandje klaar. Wellicht kan je met meerdere personen nog om wat korting aan de thuis kapster vragen. Zo bespaar je geld op de kapper.Omgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.
Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.

VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:


goedkope energie vergelijken

goedkope zorgpolis vergelijken

© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners