Tips om te besparen op de kapper of kapster

Zoek een goede, goedkope kapper om je haar te laten knippen!

Ga je regelmatig naar de kapper? Probeer dan de periodes tussen de bezoeken met een paar dagen of een week te verlengen. Bijvoorbeeld: Je gaat elke maand één keer naar de kapper voor 25 euro. Je bent dan op jaarbasis 300 euro kwijt. Ga je vanaf nu elke vijf weken naar een kapsalon betaal je op jaarbasis ruim 250 euro. Een besparing dus van 50 euro op jaarbasis oftewel bijna 20 %.

Kijk goed naar de prijzen van verzorgingsproducten voor je haar. Let op de prijslijsten in de kapsalons. Bij de kapsalons zijn deze vaak duurder dan in de supermarkt. Heb je echt wel die dure verzorgingsproducten voor je haar nodig? Probeer eens wat goedkope alternatieven met goedkope prijzen uit van de supermarkt. Alle kleine beetjes helpen om te besparen op de kapperskosten en de verzorging van je haren.Goedkoop kleding kopen.

Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango een actie van de dag aan van met zorg geselecteerde merken. Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Het limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, Kinderschoenen, damesmode & kinderkleding en babyproducten uit overproductie en collecties die net uit de winkels zijn.

Bij limango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs - een shopkorting van normaal gesproken tussen 30% en 70% op basis van de adviesverkoopprijs van de fabrikant. Je kan je voor deze shopkorting gratis aanmelden!Neem een makkelijk kapsel, en een kapsel dat ook nog leuk zit na een wat langere tijd. Wellicht kan je in de weken voordat je naar de kapper gaat een staart dragen of een leuke haarband zodat je haar er toch nog netjes uitziet. Minder naar de kapper gaan betekent besparen op de kappers kosten.


Vraag je kapper of kapster om tips om langer met je kapsel te kunnen doen. Zij zijn de experts en weten best wel een aantal manieren om het kappersbezoek uit te stellen. Natuurlijk vinden ze dit waarschijnlijk niet leuk omdat je vaste kapsalon wat minder aan je zal verdienen, maar een goede kapsalon zal je ook als 'iets minder langskomende klant' willen knippen en adviseren.

zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2018 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!

Zoek eens uit of er bij jou in de buurt een kappersacademie is. Ze zoeken vaak knip modellen die voor een klein bedragje hun haren willen laten knippen. Uiteraard wordt dit gedaan onder leiding van goede docenten, en wellicht doen ze nog wel beter hun best dan de kapster op de hoek. Misschien kan je een vast model worden op de kappersacademie bij jou in de buurt. Zo kan je wel heel goedkoop je haren laten knippen.Ben je handig en heb je veel kinderen in het gezin? Volg dan een korte kapperscursus. Elke knipbuurt die je vervolgens doet is een 100% besparing op de kapperskosten. Zo verdien je de kosten van de kappers cursus weer snel terug. Wellicht kun je de buurkinderen, neefjes en nichtjes ook knippen tegen een redelijke vergoeding.

Wanneer je geen volleerd kapper wilt worden kan je ook een kapperscursus gebruiken om alleen je haar wat bij te knippen zodat je het bezoek aan de kapper steeds wat uit kan stellen. Hiermee bespaar je al snel een paar knipbeurten per jaar.

Vergelijk de prijzen van de kapsalons in de buurt. Kijk goed naar de prijslijsten op het internet of in de winkel. Prijzen kunnen vaak sterk uiteenlopen. Het kan een forse besparing opleveren wanneer je voor de goedkoopste aanbieder gaat. Vraag aan bekenden om tips waar je een goede en goedkope kapsalon kan vinden.

Kijk eens of er bij jou in de buurt een goede thuis kapster is die je haar aan huis knipt. Vaak knippen deze thuis kapsters erg goedkoop en kunnen ze prima knippen. Denk ook eens aan eventuele benzinekosten die je bespaart. Heb je meerdere kinderen. Laat iedereen dan na elkaar knippen. Ben je in één keer weer voor een maandje klaar. Wellicht kan je met meerdere personen nog om wat korting aan de thuis kapster vragen.
Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2018.


VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:

© 2010-2018 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners