Goedkoop kleding kopen is best mogelijk met de besparingstips van zobespaarjegeld.nl.

Kleding goedkoop kopen? Online of in de winkel kan je geld besparen.

Lees hier onze tips tips om te besparen op de aankoop van al je kleding. Het is leuk om regelmatig te shoppen of online te winkelen maar soms lopen de uitgaven van kleren behoorlijk op. Hier vind je een aantal tips waardoor je toch goedkoper kleren kan shoppen, of je dit nu online doet of in de winkels in je dorp of stad. Ook vind je een aantal besparingstips om goedkoper en langer met je kleding te doen.


Zo bespaar je geld door thuis te sporten

Het leven is niet goedkoop. Alles wordt duurder; benzine, boodschappen, wonen, om maar wat voorbeelden te noemen. En wat doe je dan? Ga je besparen op niet-noodzakelijke zaken zoals sport?......... lees hier verder.


De temperatuurwisselingen van het klimaat

Het afgelopen jaar bleef de winter lang uit, evenals de zomer van dit jaar. Het zijn al andere winters dan de afgelopen jaren. Strenge kou en sneeuw met kerst zijn grote uitzonderingen en surrealistisch te noemen. De seizoenen lijken om die reden extremer te worden.......... lees hier verder.Tips om goedkoop kleding te bedrukken

Geld besparen is helemaal niet iets dat alleen maar mensen hoeven te doen die het financieel niet breed hebben. Integendeel! Door je meer bewust te zijn van je uitgaven wordt het leven goedkoper, waardoor je veel meer leuke dingen met je geld kunt doen. Iets waar veel mensen veel geld aan uitgeven is kleding. Niet iets waar je noodzakelijkerwijs veel geld aan uit hoeft te geven, maar je wil er ook wel weer een beetje fatsoenlijk bijlopen. Hoe kun je besparen op je kleding?..... lees hier verder.


Besparen op kleding? Zo doe je dat!

Wil jij ook geld besparen op kleding? Het is gemakkelijker dan je denkt. Je wilt er natuurlijk goed uit zien, voldoende keuze hebben en het liefste zo nu en dan gewoon een nieuwe outfit aanschaffen. Door slim te winkelen eindig je al snel met veel kleding voor weinig geld.......... lees hier verder.zobespaarjegeld

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als cadeau een GRATIS digitaal excel HUISHOUDBOEKJE 2022 waarmee je op eenvoudige wijze je inkomsten en uitgaven kan beheren. Als extra cadeautje krijgt er ook nog eens GRATIS een mini e-boek bij van 10 pagina’s dik waarin wordt uitgelegd hoe je je financiën goed kan beheren en je GRATIS huishoudboekje kan gebruiken. Hiermee ga je ongetwijfeld veel geld besparen en het kost je niets. Schrijf je HIER direct in!


Besparen op je kleding: outlet shoppen!

Je zou denken dat een compleet nieuwe outfit voor een nieuwe seizoen best nog wel een uitgave kunnen zijn. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn genoeg manieren om te besparen op je kleding......... lees hier verder.


Besparen op kleding bedrukken

Veel leuker dan kleding uit een kledingwinkel? Kleding die je zelf ontworpen hebt! Zo loop je echt in unieke kleding die niemand anders heeft. Maar dacht jij dat het bedrukken van kleding erg duur was?......... lees hier verder.


Tips om goedkoop kleding te kopen en lang en zuinig met je kleren te doen.

Neem in je huishoudboekje een maximaal bedrag op voor kleding. Neem ook dat bedrag mee als je gaat winkelen. Maar laat dan wel je bankpasje thuis zodat je de verleiding van nog een jurk of broek kopen kan weerstaan. Hierdoor kan je niet te veel geld aan kleren uitgeven. Maak van geld besparen een sport om binnen het kledingbudget te blijven. Bij online shoppen moet je voordat je wat koopt eerst zeker weten wat je nog kan uitgeven.

Zie je een leuk jurkje of mooie broek in een (online) shop? Koop het dan niet meteen. Slaap er nog eens een nachtje over. Zo kan je weerstand bieden aan de verleidingen van het shoppen en heb je tijd om nog eens verstandig over je aankoop na te denken.

Herontdek je kledingkast. Vaak weet je zelf niet wat je allemaal bezit. Wellicht past dat paar schoenen dat je een jaar geleden gekocht hebt prima bij de jurk die je vandaag aan wil. Zo spaar je weer een leuk bedrag uit.

Denk ook eens na over alternatieve uitgaven die je met je geld kan doen. Wellicht heb je meer aan een nieuw paar schoenen dan aan een extra spijkerbroek of zijn er andere zaken in het gezin die belangrijker zijn, zoals schulden aflossen of de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Heb je echt een ongelooflijke zin om iets te gaan kopen? Denk dan eens na over wat hiervan de oorzaak is. Ben je echt zoveel meer waard met een nieuwe jurk of een nieuw paar schoenen? Shoppen lost niet je problemen op! Ga niet de stad in wanneer je een koopbui hebt. Bescherm jezelf tegen de verlokkingen van de nieuwste damesmode en dameskleding.

Probeer te sparen voor al je uitgaven. Geef je geld gecontroleerd uit. Sparen geeft je de voldoening van de aankoop van nog mooiere spullen maar zorgt er direct voor dat je lang de tijd hebt om over je gewenste aankoop na te denken.Omgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.Pas al je kleren in de winkel, ook je badpak, bikini en BH's. Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste vrouwen dit niet doen en vervolgens thuiskomen met de verkeerde maten, die vervolgens niet worden teruggebracht omdat dit wordt vergeten. Eigenlijk is dit dus een vorm van geldverspilling. Koop dus bewust.

Koop kledingstukken die je goed met elkaar kunt combineren. Je kunt natuurlijk allemaal setjes van twee of drie kledingstukken voor je kind kopen, maar het is veel handiger als die setjes ook weer met elkaar kunt combineren. Koop bijvoorbeeld een leuk vest en koop daar meerdere leuke shirts bij. Zo lijkt het toch steeds weer alsof je kind nieuwe kleren aan heeft.

Probeer niet achter alle mode rages aan te lopen. Zeker met een groot gezin is dit niet te doen. Probeer er bij de aankoop van je kleding, kinderkleding en schoenen op te letten dat ze wel leuk staan maar ook min of meer neutraal zijn. Soms zijn knalrode jasjes in de mode, maar als de mode verandert in blauw kan je jasje naar de kledingkast.

Bescherm jezelf door nooit te veel contant geld mee te nemen wanneer je gaat winkelen. Of neem een vast beperkt bedrag mee naar de kleding winkels. Geld dat je niet bij je hebt kan je ook niet aan de nieuwste mode of merk kleding uitgeven. Zet je geld voor zover mogelijk op een spaarrekening en zet de kredietlimiet van je bankrekening op nul. Hierdoor kan je nooit te grote aankopen doen in kleding winkels of in een online kledingshop.

Ben je iemand die zijn eigen pingedrag niet in de hand heeft, dan kan je jezelf beschermen door maandelijks een contant bedrag te pinnen voor kledinguitgaven. Besteed het goed want: op is op! Weet wat je uit kan geven, ook wanneer je online voor kleren gaat shoppen.

Maak je eigen kleding voor het hele gezin. Zeker voor kinderen is dit heel goed te doen. Vraag aan een kennis of familielid of zij je willen helpen. Je kan veel geld besparen door de stof goedkoop op de markt kopen. Verder staan er in de handwerkbladen regelmatig besparingstips. Bij een groot gezin kan je door zelf kleding te maken of te verstellen ook nog eens extra besparen doordat broertjes of zusjes de kleding nog aankunnen.


Er zijn "winkels" waar je gratis kleding kan halen of heel erg goedkoop kan kopen. Loop er eens binnen, wellicht zit er iets leuks bij (bijvoorbeeld bij een kringloopwinkel)! Ook zijn er vaak regelmatig bazaars van liefdadigheidsinstellingen waar je nog leuke merk kleding, kinderkleding, dameskleding of andere damesmode kan kopen voor een lage prijs.

Probeer een mooie sjaal of andere kledingstukken te breien. Iedereen vindt het knap als je zoiets doet en daarom is het niet erg als er hier en daar iets niet perfect is. Tegenwoordig is dit weer helemaal in de mode en er is vast wel een tante of wellicht je moeder die het je kan uitleggen.

Koop eens een heel jaar geen kleding voor jezelf. Dit is één van de besparingstips die er van uitgaat dat het de beste besparing is om iets in het geheel niet aan te schaffen. Mocht je toch echt kleding kopen, koop het dan in de aanbieding of bijvoorbeeld bij voordelige online winkels zoals de C&A online shop.

Draag oude kleding thuis af. Er is niemand die het ziet. Oude kleding zit vaak ook nog gemakkelijk. Je kan hierdoor ook je uitgaanskleding langer netjes houden. Zorg er bij kinderkleding voor dat je kleding die je kinderen eigenlijk niet meer aankunnen of die wat versleten zijn bewaart voor het buiten spelen. Hierdoor heb je voor de kinderen ook altijd een set nette kleding beschikbaar. Bewaar de kinderkleding van oudere broertjes en zusjes zodat de jongere deze bij het buitenspelen kunnen afdragen.

Koop kleding alleen met een grote korting in de aanbieding. Let op de aanbiedingen, de speciale acties of de uitverkoop. Koop met een groot gezin alvast wat extra kinderkleding in de aanbieding voor bijvoorbeeld de zomer of de winter.

Maak voordat je kleding gaat kopen een lijstje met alleen daarop de kleding die je wilt kopen en houd je hieraan. Zo voorkom je impulsaankopen, of dat je thuiskomt met dameskleding voor jezelf of kinderkleding die jij en je kinderen eigenlijk niet nodig hebben.

Heb je een slechte smaak bij het kopen van kleren of koop je altijd te dure kleding? Vraag dan iemand mee met winkelen waarvan je weet dat hij/zij je kan afremmen wanneer je te veel wilt kopen en kan adviseren bij de aankoop van leuke kleding. Hierdoor heb je achteraf minder spijt van je kleding aankopen.

Koop kleding goedkoop op tweedehands kledingbeurzen of tweedehands op het internet. Dit kan je veel geld besparen. Surf eens rond op marktplaats.nl. Bij het bezoeken van kledingbeursen is het verstandig om vroeg te gaan, omdat met name kinderkleding al snel is uitverkocht.

Lees in de tijdschriften zoals de Margriet en de Libelle over de vele besparingstips voor kleding voor jezelf en de overige leden van het gezin. Knip ze uit en bewaar ze. Wij van zobespaarjegeld.nl proberen deze tips ook zoveel mogelijk te verzamelen en op onze site te plaatsen.

Weet je ergens in Nederland of België een winkel waar je goedkoop kleding kan kopen? Koop dan wat meer kleding tegelijk wanneer je er bent. Zeker bij een groot gezin kan dit voordeel opleveren. Hierdoor bespaar je zowel op kleding als op de reiskosten.

Wanneer je meerdere kledingstukken goedkoper kan krijgen doe dit dan. Bijvoorbeeld: Tweede spijkerbroek voor de helft van de prijs. De tweede spijkerbroek gebruik je voor net of wanneer de oude versleten is. Uiteindelijk bespaar je hiermee geld.

Denk ook eens aan kleding huren of lenen. Wanneer de kans groot is dat je na een feestje de kleren nooit meer draagt kan je beter voor die ene gelegenheid iets lenen of huren. Voorbeelden hiervan zijn; het dragen van een bijzondere jurk, het dragen van een smoking en natuurlijk je trouwpak en trouwjurk.

Goedkoop is duurkoop. Ga voor de laagste prijs van kleding maar verlies de kwaliteit niet uit het oog. Goedkope kleding die binnen een week kapot is, is uiteindelijk toch duur. Een jas van 100 euro die je 200 keer draagt is uiteindelijk goedkoper dan eem jas van 50 euro die je slechts 2 maal draagt en daarna in de kast hangt.

Wanneer je niet te modegevoelige kleding loopt kan je makkelijk 2 winters met dezelfde jas doen. Dit levert weer een leuke besparing op je uitgaven voor kleding op. Koop de jas in neutrale kleuren die met elke mode gedragen kan worden.

Een van de betere besparingstips is het opnieuw gebruiken van kinderkleding. Zeker bij een groot gezin. Koop zo weinig mogelijk nieuwe kleding als kinderen in de groei zijn. Spreek mensen in je omgeving aan die iets oudere kinderen hebben dan jij. Zij kunnen dan steeds als hun kinderen ergens uitgegroeid zijn de kleding die nog goed is voor jou bewaren. Denk hierbij ook aan voetbalschoenen, rolschaatsen en overige sportkleding.

Geld besparen en bezuinigen op sokken? Het kan! Koop meerdere sets van dezelfde soort sokken. Vroeg of laat komt er een gat in je sok. Vervolgens gooi je de kapotte sokken met een gat erin weg en gebruik je de overgebleven sokken voor een nieuwe set. Gebruik wel alle sokken door elkaar heen zodat je door het wassen geen kleurverschil ziet. Overigens is het gebruik van dezelfde set sokken ook nog eens gemakkelijk met het sorteren van de was.

Koop winterkleding in de zomer, en zomerkleding in de winter. Deze kleding is dan vaak afgeprijsd. Wanneer je zoveel mogelijk “mode neutrale” kleding koopt hoef je niet met gedateerde kleding te lopen.

Leen kleding voor bijvoorbeeld de wintersport. Deze kleding is vaak duur en de kinderen zijn er zo weer uitgegroeid. Kan je de kleding niet lenen kijk dan naar andere besparingstips zoals de kleding via marktplaats.nl te kopen of op een kledingbeurs. Mocht je uiteindelijk toch moeten kopen, koop dan kleding die de kinderen ook thuis kunnen dragen.

Ben je van plan om heel lang met bijvoorbeeld een paar schoenen te doen? Kies dan voor kwaliteit. De schoenen zijn in dat geval wellicht iets duurder maar je doet er twee keer zo lang mee. Hoe beter de kwaliteit hoe langer de levensduur. Met deze besparingstips ben je dus op de lange termijn goedkoper uit.

Is de zool van je schoen kapot maar is de rest nog in goede staat, dan kan je de schoenen laten repareren bij de schoenmaker. De schoenen zijn weer als nieuw en je kan weer jaren vooruit. Heb je mooi weer een leuke bezuiniging te pakken bij de aankoop van schoenen.

Ook wanneer je kleding beschadigd raakt kan je deze vaak goedkoop laten repareren bij een kleding herstelzaak. Voor een paar euro heb je weer een nieuwe rits in je jas of een nieuwe knoop aan je broek en kan je kleding weer voor langere tijd mee. Deze besparingstip kan je vele tientallen euro’s per jaar opleveren.

Let goed op de ruiltermijn van kleding. Veel mensen kopen kleding in een opwelling en beseffen later thuis dat de kleding toch niet zo goed past als ze dachten of toch niet zo goed staat. Houd er bij de aankoop rekening mee dat je de kleding nog kan ruilen en doe dit ook als je niet helemaal tevreden bent. Bewaar de bon altijd en laat de labels nog even zitten totdat je zeker weet dat je het kledingstuk wilt houden.

Let er bij de aankoop van je kleding op dat deze niet te veel volgens een laatste mode in het oog springt. Een knalrood colbert kan eigenlijk maar een half jaar en ziet er daarna middeleeuws uit. Beter is het om te kiezen voor tijdloze designs en kleuren.

Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.
VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:


goedkope energie vergelijken

goedkope zorgpolis vergelijken


© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners