Schoonmaken. Hoe kan je goedkoop schoonmaken in het huishouden?

Bespaar geld met goedkope schoonmaakspullen

Het loont de moeite om onderstaande besparingstips om te besparen en te bezuinigen bij de (grote) schoonmaak in huis goed door te lezen. We besteden namelijk jaarlijks veel tijd en geld aan het poetsen van ons huis en de schoonmaak en dus kan je hier veel geld besparen.Gebruik al je schoonmaakspullen met mate. Gebruik alternatieve schoonmaakmiddelen zoals azijn of soda en koop je schoonmaakspullen zo goedkoop mogelijk in. Vaak is een klein scheutje van een schoonmaakmiddel al voldoende om goed te reinigen en je badkamer of toilet schoon te maken. Het lijkt misschien niet veel dat je bespaart maar alle kleine beetjes helpen. Op jaarbasis kan het best de moeite zijn. Koop je boodschappen goedkoop in met behulp van een boodschappenlijstje.Gebruik het allergoedkoopste waspoeder om je kleding te wassen en gebruik ook dit met mate. De aanbevolen hoeveelheid voor het wassen van kleren is vaak veel meer dan dat je nodig hebt voor een normale kleding was.Goedkoop kleding kopen

Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango een actie van de dag aan van met zorg geselecteerde merken. Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Het Limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyproducten uit overproductie en collecties die net uit de winkels zijn.

Bij Limango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs - een shopkorting van normaal gesproken tussen 30% en 70% op basis van de adviesverkoopprijs van de fabrikant. Je kan je voor deze shopkorting gratis aanmelden!Van Bart kregen wij de volgende tip: Gebruik in plaats van dure luchtverfrissers op een toilet een doosje lucifers. Direct na het ontstaan van de ongewenste geur een lucifer afsteken en de geur is bijna geheel verdwenen.

Draai je wasjes voor kleren op het moment dat je goedkope stroom hebt. Dus zoveel mogelijk in het weekeinde of vroeg in de ochtend. Wil je uitslapen, gebruik dan een tijdklok. Gebruik een waterslot op je vaatwasser en wasmachine om te voorkomen dat bij afwezigheid plotselinge lekkages leiden tot grote schade. Zorg voor een volle wastrommel met kledij en draai je was op de laagst mogelijke temperatuur.

Van Wendy ontvingen wij de volgende tip: "Er zijn heel veel mogelijkheden om op een eenvoudige en goedkope manier zelf je eigen schoonmaakproducten te maken. Op het internet vind je hierover veel sites." Veel van deze zogenaamde DIY's (Do It Yourself) zijn gebaseerd op eeuwenoude gebruiken.

Koop van schoonmaakspullen die in de aanbieding zijn extra veel in. Zeker bij een groot gezin is dit heel handig. Hierdoor kan je het hele jaar door je huis met goedkope schoonmaakspullen poetsen. Bijvoorbeeld:

Het kost bij aankoop meer geld maar op de langere termijn levert het een behoorlijke besparing op. Sla net zoveel goedkope schoonmaakspullen in totdat je de volgende aanbieding verwacht. Let op dat je niet meer gaat gebruiken bij het schoonmaken omdat je er toch veel van hebt staan. Anders gaat een deel van het bezuinigen weer verloren.

Draai alleen maar een was of een vaat als de wasmachine of de vaatwasser vol is. Koop desnoods wat extra servies. De borden gaan natuurlijk heel lang mee en je verdient het extra servies zo terug door minder wasbeurten te draaien. Let op! Alleen wasjes draaien in de daluren met goedkope stroom. Hiermee bespaar je ook op de stroomkosten in huis.

Probeer altijd een afweging te maken voor de tijd die je ergens voor nodig hebt en wat je anders in deze tijd kan doen. Probeer te consuminderen in het leven. Bijvoorbeeld: Heb je alle tijd om je huis schoon te maken? Neem dan geen huishoudelijk hulp maar maak je huis zelf schoon. Of bespaar een ronde met de vaatwasser en doe zelf de afwas als je niet veel vaat hebt. Je kunt behoorlijk bezuinigen op je uitgaven door alles wat je zelf kunt doen niet door dure apparaten of een huishoudelijk hulp te laten uitvoeren.

Besparingstips voor het gebruik van de wasmachine: kleding wassen en reinigen kost veel energie. Gebruik de wasmachine dus volgens voorschift. Dit levert zowel een water- als elektriciteitsbesparing op. De grootste besparingstip voor energiebesparing is om op een zo laag mogelijke temperatuur te wassen. En natuurlijk kunt u energie besparen door te wassen met volle wastrommel. Met volle wastrommels hoeft u de wasmachine minder vaak te gebruiken.

Veel mensen gebruiken een microdoek in plaats van schoonmaakspullen. Probeer het eens uit. Wanneer het je goed bevalt, kun je op termijn veel geld besparen. Scheelt ook weer voor het milieu.Omgaan met geld

omgaan met geld

Omgaan met geld. Goed leren omgaan met geld is belangrijk voor iedereen. In dit Blog lees je 10 super goede bespaartips waarmee je kan leren om goed met geld om te gaan. Wanneer je al deze tips toepast kan het haast niet anders dan dat ook jij straks geld over hebt aan het einde van de maand. En dat is best wel plezierig want met dat extra geld kan je weer veel nieuwe leuke dingen doen.
Ga snel naar mijn Blog en lees mijn 10 super goede bespaartips over omgaan met geld.......... lees hier de 10 super goede tips.Cursus omgaan met geld

cursus omgaan met geld

Ben je op zoek naar een leuke en goedkope cursus voor een kleine groep mensen? Dan is de cursus omgaan met geld wellicht iets voor jou. De cursus omgaan met geld is speciaal ontwikkeld om een kleine groep mensen te leren meer grip te krijgen op de uitgaven. Om zodoende meer geld over te houden. Of uit de schulden te blijven. De deelnemers krijgen veel gratis extra's zoals het boek "Zo bespaar je geld" van André Fijan, een gratis excel huishoudboekje en een gratis werkmap. De digitale bestandjes krijg je op een gratis USB-stick.......... lees hier alles over de cursus omgaan met geld.


Je kan nu direct besparen op je vaste lasten

De Vastelastenbond is een consumentenvereniging die ervoor zorgt dat ook jij veel geld kan besparen op je energiecontract. Schrijf je nu direct in bij de Vastelastenbond en start met besparen op je vaste lasten!
De grote voordelen van de Vastelastenbond zijn:

  • Zij adviseren, assisteren en informeren jouw over vaste lasten en mogelijke besparingen.
  • Zij onderhandelen met leveranciers over goede prijzen én voorwaarden voor Energie, zodat jij veel geld kan besparen.
  • Zij houden de vaste lasten energiemarkt met haviksogen in de gaten.
  • Zij onderzoeken aanbiedingen met addertjes en stellen regelmatig misstanden aan de kaak.

Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2019.


VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:


goedkope energie vergelijken

goedkope mobiele telefoon abonnement vergelijken

goedkoop alles in 1 pakket

goedkoopste autoverzekering

goedkope reisverzekering vergelijken

hypotheekrente vergelijken

goedkope vakantie vergelijken

hoogste spaarrente

goedkope zorgpolis vergelijken© 2010-2019 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners