Goedkoop je woning inrichten

Een huis inrichten

Met het inrichten van een huis kan je alle kanten op. Het is uiteindelijk de kunst om met zo weinig mogelijk middelen je huis zo sfeervol en praktisch mogelijk in te richten. Hoe eerder je gaat nadenken over de inrichting van je woning, hoe meer mogelijkheden je hebt om dit goedkoop te doen. Ik geef je weer een aantal praktische tips om alles betaalbaar te houden.

Goedkoop je woning inrichten

Prijsbewust je huis inrichten

besparingstips

Begin al ruim voor de verhuizing met het maken van een lijst met alles wat je nodig hebt voor je uitzet. Regel ergens een plek waar je al gekochte spullen kan opslaan.


Bespaar geld met een professionele Studenten Verhuis Service

Als je gaat verhuizen naar Amsterdam heb je meestal veel geld betaald voor je nieuwe huis. Het zou daarom fijn zijn als de verhuizing niet zo duur is. Maar waar zijn tegenwoordig nog goedkope professionele verhuizers te vinden?.......... lees hier verder.


5 meubels waar je het best in kan investeren

Zijn meubels een uitgave of een investering? Je kunt meubilair zien als praktische gebruiksvoorwerpen die je na verloop van tijd vervangt door nieuwe producten, of als een investering waar je voor een lange periode van kunt genieten. De keuze voor een meubelstuk kan heel persoonlijk zijn.......... lees hier verder.


4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

Over het algemeen wil je de muren gebruiken om zoveel mogelijk sfeer te creëren, zonder ze al te heftig te beschadigen. Nu kun je tientallen fotolijstjes in de muren timmeren, maar dan moet je later weer gaten vullen en muren verven. We geven je graag per kamer een aantal handige ideeën......... lees hier verder.


Tijd besparen: zo hang je eenvoudig schilderijen op

Niets zo fijn om van je huis een thuis te maken met behulp van een aantal mooie schilderijen. Maar wat is nu de makkelijkste manier om je schilderijen op te hangen, hoe doe je dit zo snel mogelijk zonder al teveel tijd te verliezen en hoe zorg je ervoor dat de muren onbeschadigd blijven?......... We leggen het je graag uit.


Besparen op je raamdecoratie: zo doe je dat

Een kaal raam zonder gordijnen ziet er vaak maar saai uit. Juist de raamdecoratie is ontzettend belangrijk om sfeer in de woning te creëren. Een mooie kleur raamdecoratie past bij je interieur, .......... lees hier verder.


besparingstips

Informeer vrienden en bekenden over je verhuisplannen en vraag aan hun of ze zelf nog spullen over hebben die jij goed kan gebruiken.

besparingstips

Ga gezellig een dagje met een vriend of vriendin naar een interieurbeurs of de huishoudbeurs. Hier kan je veel praktische ideeën opdoen voor de aankoop van je spullen en de inrichting van je huis.

besparingstips

Vraag betaalbare spullen die je echt graag wilt hebben voor je verjaardag of als presentje op je ‘housewarming party’. Deze spullen hoef je alvast niet meer te kopen. Zo spaar je bijvoorbeeld alvast een servies bij elkaar. Weet je nog niet zeker wat je wilt hebben of durf je de keuze niet aan je visite over te laten, vraag dan geld voor je verjaardag en maak hiermee een verhuispotje.Limango is anders dan traditionele online-winkels. In plaats van een vast assortiment, biedt limango een actie van de dag aan van met zorg geselecteerde merken. Het loont zich hierbij om snel te zijn - alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar.

Het Limango aanbod bevat alles voor jonge gezinnen: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyproducten uit overproductie en collecties die net uit de winkels zijn.

Bij Limango zijn alle producten altijd sterk gereduceerd in prijs - een shopkorting van normaal gesproken tussen 30% en 70% op basis van de adviesverkoopprijs van de fabrikant. Je kan je voor deze shopkorting gratis aanmelden!besparingstips

Koop spullen op sites voor tweedehandsspullen. Er zijn er verschillende waar je vrijwel alles tweedehands kan kopen. Wanneer je hiermee vroeg begint, heb je meer kans het gewenste artikel te vinden.

besparingstips

Koop je spullen bij de kringloopwinkel. Deze spullen zijn vaak nog in prima staat en voor een laag bedrag te koop. Bezoek verschillende kringloopwinkels zodat je wat te kiezen hebt.

besparingstips

Er zijn zelfs winkels en websites waar je gratis spullen kan krijgen en afhalen. Deze zijn vaak opgezet door mensen die het zonde vinden dat veel spullen die nog goed zijn worden weggegooid. Zoek ze op het internet en wie weet hebben ze toevallig net datgene wat jij zoekt.

besparingstips

Wanneer je ruim van te voren weet wat je allemaal nodig hebt, heb je ook de kans om deze spullen in de aanbieding te kopen. Denk hierbij aan de uitverkoop, maar ook aan acties van winkels en bouwmarkten.

besparingstips

Je kan je spullen kopen bij winkels die bekend staan om hun lage prijzen, zoals outletwinkels. Dit is natuurlijk prima, maar houdt er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van een mindere kwaliteit van de artikelen. Blijf dus letten op de kwaliteit van de producten.

besparingstips

Maak gebruik van de hulp van vrienden en familie om je te helpen bij het inrichten van je huis en bij klussen. Je kan heel veel geld besparen door bijvoorbeeld zelf te verhuizen en het huis te schilderen.

besparingstips

Maak je eigen spullen. Met een beetje creativiteit kan je zelf van alles maken, zoals een bed van steigerhout of een salontafel van oude veilingkistjes en een pallet. Ook kan je bijvoorbeeld een oude eiken kast of een gedateerde keuken in een mooi modern kleurtje verven.Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2019.
VIND HIER DE GOEDKOOPSTE:


goedkope energie vergelijken

goedkope mobiele telefoon abonnement vergelijken

goedkoop alles in 1 pakket

goedkoopste autoverzekering

goedkope reisverzekering vergelijken

hypotheekrente vergelijken

goedkope vakantie vergelijken

hoogste spaarrente

goedkope zorgpolis vergelijken© 2010-2019 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners