Goedkoop je woning inrichten

Een huis inrichten

Met het inrichten van een huis kan je alle kanten op. Het is uiteindelijk de kunst om met zo weinig mogelijk middelen je huis zo sfeervol en praktisch mogelijk in te richten. Hoe eerder je gaat nadenken over de inrichting van je woning, hoe meer mogelijkheden je hebt om dit goedkoop te doen. Ik geef je weer een aantal praktische tips om alles betaalbaar te houden.

Goedkoop je woning inrichten

Geld besparen tijdens het online winkelen? Zo pak je het aan

Ben jij gek op online winkelen? Tijdens het online winkelen kunnen jouw aankopen best in de kosten gaan oplopen. Soms is het mogelijk om geld te besparen tijdens het online winkelen. En als dit mogelijk is, is dit natuurlijk altijd mooi meegenomen.......... lees hier verder.


Drie dingen waar jij aan denken moet als je gaat verhuizen naar Amsterdam

Ga jij binnenkort verhuizen naar Amsterdam? Dat is een erg goede keuze! Amsterdam is een prachtige stad waar vrijwel alles te vinden is wat je in een stad wil vinden. Verhuizen naar een grote stad als Amsterdam kan best eng zijn, vooral als dit de eerste keer is.......... lees hier verder.


Geluidsoverlast van de buren? Zo los je dat op een goedkope manier op!

Ervaar jij geregeld overlast van je buren? Of dat nu gefeest, geruzie, babygehuil, verkeersherrie of hondengejank is… prettig is het nooit. Logisch dat je daar het liefst zo snel mogelijk van af wil. Elke dag vragen of het een tandje zachter mag heeft geen zin meer.......... lees hier verder.


Besparen op een klusjesman: dit gereedschap komt van pas voor de doe-het-zelver

Als je een beetje handig bent, kun je een hoop geld besparen. Dat geldt bijvoorbeeld voor het zelf klussen aan je auto, maar ook voor het besparen op een klusjesman door zelf de klusjes in huis te doen. We zetten wat gereedschap op een rijtje.......... lees hier verder.


Tips om te besparen op verlichting

Schrik je nog regelmatig van jouw energierekening? Tijd om hier dan iets aan te veranderen. Wist jij dat je namelijk veel geld kan besparen op jouw verlichting? Lees dan snel verder, want wij zetten wat handige tips op een rij!......... lees hier verder.


Zo bespaar je geld met een stijlvolle houtkachel

Een knusse woonkamer willen we allemaal, zeker in de wintermaanden! Maar hoe geef je je woonkamer een luxe, knusse en comfortabele sfeer zonder een volledige verbouwing in te plannen en te veel geld uit te geven?......... lees hier verder.


Wat zijn dé woonaccessoires die je nodig hebt in huis?

Je wilt misschien niet te veel geld kwijt zijn aan het inrichten van je woning, maar je wilt natuurlijk wel dat het een gezellige boel is in huis! Woonaccessoires zijn daar belangrijk voor: ze geven je interieur persoonlijkheid. Als je deze belangrijkste sfeermakers in huis haalt zit je helemaal goed.......... lees hier verder.


Prijsbewust je huis inrichten

besparingstips

Begin al ruim voor de verhuizing met het maken van een lijst met alles wat je nodig hebt voor je uitzet. Regel ergens een plek waar je al gekochte spullen kan opslaan.


Geld besparen met verlichting: 5 tips

Verlichting is natuurlijk noodzakelijk om in huis te kunnen functioneren en draagt daarnaast ook een steentje bij aan een fijne sfeer. Maar wanneer er regelmatig lampen in huis branden gaat de energierekening ook wel wat omhoog.......... lees hier verder.


Terrassen worden vaak verkeerd aangelegd

Een terras dat na verloop van tijd verzakt, is een van de meest vervelende tuinproblemen die er is. Verzakking heeft te maken met een verkeerde manier van het terras aanleggen. Natuurlijk wil je niet ieder jaar jouw terras opnieuw hoeven aanleggen.......... lees hier verder.


Geld besparen op een nieuwe badkamer

Ben je je badkamer beu en wil je wat anders? Hier wat tips om geld te besparen op de verbouwing en op weg naar een goedkope badkamer........ lees hier verder.


Besparen op kantoor interieur? Dat kan, maar niet zomaar.

Interieur speelt een belangrijk rol in ieder kantoor. Het kantoor interieur heeft een leidende invloed op hoe bezoekers en werknemers zich kunnen voelen. De perceptie van een kantoor begint namelijk al bij binnenkomst.......... lees hier verder.


Bespaar geld met een professionele Studenten Verhuis Service

Als je gaat verhuizen naar Amsterdam heb je meestal veel geld betaald voor je nieuwe huis. Het zou daarom fijn zijn als de verhuizing niet zo duur is. Maar waar zijn tegenwoordig nog goedkope professionele verhuizers te vinden?.......... lees hier verder.


5 meubels waar je het best in kan investeren

Zijn meubels een uitgave of een investering? Je kunt meubilair zien als praktische gebruiksvoorwerpen die je na verloop van tijd vervangt door nieuwe producten, of als een investering waar je voor een lange periode van kunt genieten. De keuze voor een meubelstuk kan heel persoonlijk zijn.......... lees hier verder.


4 goedkope manieren om je muren op te fleuren

Over het algemeen wil je de muren gebruiken om zoveel mogelijk sfeer te creëren, zonder ze al te heftig te beschadigen. Nu kun je tientallen fotolijstjes in de muren timmeren, maar dan moet je later weer gaten vullen en muren verven. We geven je graag per kamer een aantal handige ideeën......... lees hier verder.


Tijd besparen: zo hang je eenvoudig schilderijen op

Niets zo fijn om van je huis een thuis te maken met behulp van een aantal mooie schilderijen. Maar wat is nu de makkelijkste manier om je schilderijen op te hangen, hoe doe je dit zo snel mogelijk zonder al teveel tijd te verliezen en hoe zorg je ervoor dat de muren onbeschadigd blijven?......... We leggen het je graag uit.


Besparen op je raamdecoratie: zo doe je dat

Een kaal raam zonder gordijnen ziet er vaak maar saai uit. Juist de raamdecoratie is ontzettend belangrijk om sfeer in de woning te creëren. Een mooie kleur raamdecoratie past bij je interieur, .......... lees hier verder.


besparingstips

Informeer vrienden en bekenden over je verhuisplannen en vraag aan hun of ze zelf nog spullen over hebben die jij goed kan gebruiken.

besparingstips

Ga gezellig een dagje met een vriend of vriendin naar een interieurbeurs of de huishoudbeurs. Hier kan je veel praktische ideeën opdoen voor de aankoop van je spullen en de inrichting van je huis.

besparingstips

Vraag betaalbare spullen die je echt graag wilt hebben voor je verjaardag of als presentje op je ‘housewarming party’. Deze spullen hoef je alvast niet meer te kopen. Zo spaar je bijvoorbeeld alvast een servies bij elkaar. Weet je nog niet zeker wat je wilt hebben of durf je de keuze niet aan je visite over te laten, vraag dan geld voor je verjaardag en maak hiermee een verhuispotje.



besparingstips

Koop spullen op sites voor tweedehandsspullen. Er zijn er verschillende waar je vrijwel alles tweedehands kan kopen. Wanneer je hiermee vroeg begint, heb je meer kans het gewenste artikel te vinden.

besparingstips

Koop je spullen bij de kringloopwinkel. Deze spullen zijn vaak nog in prima staat en voor een laag bedrag te koop. Bezoek verschillende kringloopwinkels zodat je wat te kiezen hebt.

besparingstips

Er zijn zelfs winkels en websites waar je gratis spullen kan krijgen en afhalen. Deze zijn vaak opgezet door mensen die het zonde vinden dat veel spullen die nog goed zijn worden weggegooid. Zoek ze op het internet en wie weet hebben ze toevallig net datgene wat jij zoekt.

besparingstips

Wanneer je ruim van te voren weet wat je allemaal nodig hebt, heb je ook de kans om deze spullen in de aanbieding te kopen. Denk hierbij aan de uitverkoop, maar ook aan acties van winkels en bouwmarkten.

besparingstips

Je kan je spullen kopen bij winkels die bekend staan om hun lage prijzen, zoals outletwinkels. Dit is natuurlijk prima, maar houdt er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van een mindere kwaliteit van de artikelen. Blijf dus letten op de kwaliteit van de producten.

besparingstips

Maak gebruik van de hulp van vrienden en familie om je te helpen bij het inrichten van je huis en bij klussen. Je kan heel veel geld besparen door bijvoorbeeld zelf te verhuizen en het huis te schilderen.

besparingstips

Maak je eigen spullen. Met een beetje creativiteit kan je zelf van alles maken, zoals een bed van steigerhout of een salontafel van oude veilingkistjes en een pallet. Ook kan je bijvoorbeeld een oude eiken kast of een gedateerde keuken in een mooi modern kleurtje verven.



Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2022.


















© 2010-2022 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners