Happy New… Home! 4 x tips voor een make-over van je huis

Wil jij jouw huis een Nieuwjaars make-over geven, maar heb je maar een klein budget te besteden? Niet getreurd! Want ook met weinig geld kun je jouw huis in een nieuw jasje steken. Met een paar kleine simpele aanpassingen kun jij jouw huis een hele nieuwe uitstraling geven. En dat hoeft allemaal dus echt niet zoveel te kosten. Verf bijvoorbeeld de muren met Sigma verf en ga op zoek naar een paar leuke nieuwe woonaccessoires. Hieronder lees je 4 tips hoe je jouw huis een make-over kunt geven én geld kunt besparen.

db online - make over van je huis

Nieuwe kleur op de muren

Als je op zoek bent naar een relatief kleine verandering met een groot resultaat, dan is het schilderen van de muren precies wat je nodig hebt. Niet alleen zullen ze direct een opknapbeurt krijgen, maar het kleine beetje moeite kan een enorme impact hebben op de hele uitstraling van je huis. Een levendige kleur of zachte pasteltinten kunnen elke kamer een frisse uitstraling geven en kunnen je zelfs aanzetten tot het aanbrengen van bijpassende accenten en meubels. De muren schilderen is ook nog eens een klus die je makkelijk zelf uit kunt voeren. Om ervoor te zorgen dat je geen plekken overslaat, kun je het beste eerst rond ramen en deuren schilderen voordat je de hoeken bijwerkt of de plafonds afwerkt. De enige investering die je moet doen is het uitzoeken en aanschaffen van goede verf. Denk hierbij aan de Sigma perfect matt voor een geweldig resultaat!

Vervang een of twee meubels

Door een of meerdere meubelstukken te vervangen kun je ook de hele uitstraling van je interieur al veranderen. Denk hierbij aan een nieuwe bank, maar ook kleinere stukken zoals een salontafel of fauteuil kunnen al een groot verschil maken. Kijk goed welke meubels lang mee kunnen en welke er nog passen in je nieuwe interieur. Deze hoef je dan uiteraard niet te vervangen.

Ga voor nieuwe accessoires

Grote veranderingen zitten in de kleine details. Ga daarom eens shoppen voor leuke nieuwe accessoires in een hele andere stijl. Op die manier geef je jouw huis een mini make-over zonder al te veel werk te verrichten. Je kunt spelen met kleur en vorm en je kunt de accessoires overal en nergens vandaan halen. Combineer nieuwe items met leuke tweedehands stukken uit kringloopwinkels of antiekwinkels.

Kies mooie planten uit

Als finishing touch kun je een aantal mooie kamerplanten uitzoeken. Die zullen jouw interieur meteen naar een hoger niveau tillen. Het brengt kleur en leven aan je huis en geeft het direct een sfeervolle uitstraling. Kies mooie potten en bakken waar je de planten in kunt zetten en je bent klaar. Veel succes!Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis Excel huishoudboekje 2023.
© 2010-2023 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners