Wat zijn dé woonaccessoires die je nodig hebt in huis?

Je wilt misschien niet te veel geld kwijt zijn aan het inrichten van je woning, maar je wilt natuurlijk wel dat het een gezellige boel is in huis! Woonaccessoires zijn daar belangrijk voor: ze geven je interieur persoonlijkheid. Als je deze belangrijkste sfeermakers in huis haalt zit je helemaal goed – jouw inrichting wordt een plaatje!

Internationaal gaan met je onderneming

Een vloerkleed in je interieur

Een vloerkleed is wat ons betreft onmisbaar voor een gezellige uitstraling in huis. En niet alleen de looks tellen mee: zo’n kleed voelt ook nog eens heerlijk aan de voeten! Onder de bank of onder het bed: dit zijn toch wel de uitgelezen plekken voor zo’n fijn kleed in huis. Kies ‘m in de stijl die het best bij je interieur past, van een vintage look tot een modern kleed met een grafische print. En wat heel handig is? Een vloerkleed op maat laten maken, zo weet je zeker dat ‘ie perfect past in jouw woning. Op die manier staat je vloerkleed het mooist in huis!

Plantjes brengen gezelligheid

Kamerplanten zijn enorm populair: deze groene vrienden mogen dan ook niet ontbreken in je interieur. Bang dat je geen groene vingers hebt? Een cactus is bijvoorbeeld gemakkelijk in leven te houden. Geen probleem als je een keer een waterbeurt overslaat. En kies bij de planten die je in huis haalt ook meteen voor een mooie plantenpot, om het plaatje compleet te maken.

Kaarsen in huis

Een ideale budget proof manier voor sfeer in huis? Zorg voor gezellige kaarsjes! Van waxinelichtjes tot dinerkaarsen: ze zijn er in allerlei soorten en maten te vinden, en dat vaak voor maar een klein prijsje. Afwisselen mag: zet kaarsen in verschillende lengtes en kleuren bij elkaar. Zo maak je er een feestje van aan de eettafel of bijzettafel!

Kussentjes op de bank

De bank is een belangrijke plek in huis om het gezellig te maken. Hoe je dat het best doet? Met leuke sierkussens! Zorg het liefst voor een mix van kussentjes met verschillende kleuren of prints. Afwisselen met de vorm is ook een aanrader: kies bijvoorbeeld voor ronde en vierkante sierkussens.

Mooie decoratie aan de muur

Sla de decoratie aan je muren niet over! In veel interieurs blijven de wanden maar wat kaal – en dat is zonde. Hang mooie posters op, of een schilderijtje. Of print wat foto’s uit van mooie herinneringen die je een plekje geeft aan de wand. Zo is er altijd iets leuks om naar te kijken!

Een fraaie lamp in huis

Ten slotte kun je aan een mooie lamp denken! Die is ook nog eens multifunctioneel: een fraaie lamp zorgt natuurlijk voor verlichting, maar is tevens een sfeervol woonaccessoire. Hang daarom niet alleen een basic lamp op aan het plafond, maar denk bijvoorbeeld ook aan een bijzondere lamp op tafel of een staande lamp naast de bank. Zo maak je het extra gezellig in huis!


Abonneer je op onze

met besparingstips en gratis excel huishoudboekje 2021.


© 2010-2021 - zobespaarjegeld.nl algemene voorwaarden partners