Home Financiën 5 goedkope auto’s voor private lease

5 goedkope auto’s voor private lease

by Ingezonden
0 comment
goedkoop private lease

Heb je wel een auto nodig maar geen spaargeld beschikbaar om te investeren in de aanschaf van een auto? Dan kun je met behulp van private lease aan een auto komen zonder die grote investering. Je betaalt een vast maandbedrag waardoor je op de benzinekosten na volledig ontzorgd wordt. We bespreken vijf van de goedkoopste auto’s voor private lease.

private lease 5 goedkope auto's

Renault Twingo

Hoewel de Renault Twingo voorheen niet echt ‘sexy’ was, heeft hij na een facelift een vrolijke en sportieve uitstraling gekregen. Het is ook een zeer praktische auto voor in de stad met zijn kleine draaicirkel van 8,8 kilometer en grote wendbaarheid. Parkeren hoeft dus geen probleem te zijn met de Renault Twingo. Regel via de link voor deze Renault private lease.

Toyota Aygo

De Toyota Aygo is klein maar fijn. Het is een stille en wendbare stadsauto met frisse en stoere uitstraling. Smalle straatjes of krappe parkeerplekken zijn geen probleem met deze compacte auto. De Aygo is goed uitgerust met verschillende technologieën voor jouw veiligheid, zoals een Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA) en Adaptive Cruise Control.

Citroën C1

De Citroën C1 is het kleinste model van deze Franse autofabrikant en kan uitstekend uit de voeten in de stad. Het is een wendbare auto met een vrolijke uitstraling die slechts 4,6 liter brandstof verbruikt op de 100 kilometer. Ook fijn is dat de C1 beschikt over een achteruitrijcamera en Active City Brake.

Peugeot 108

Zoek je een moderne en chique stadsauto, dan is de Peugeot 108 een goede optie. Het is een stijlvol en dynamisch ontworpen auto, gekenmerkt door onder andere hightech koplampen en LED-lichtgeleiders. Ondanks dat de Peugeot 108 compact is, biedt hij plaats aan vier inzittenden en is hij voorzien van verschillende opbergruimten. De bagageruimte heeft met 243 liter een ruime inhoud.

Kia Picanto

De Kia Picanto is zeer populair in Nederland. Dat komt onder andere door de ruimte die hij biedt, met bijvoorbeeld een standaard bagageruimte van 225 liter. Ook is het een fijne auto met aangenaam rijgedrag. De nieuwe generatie van de Kia Picanto is voorzien van zaken als een 7 inch full map navigatiesysteem en een geïntegreerde radio/mp3-speler.

Keuze genoeg dus als je op zoek bent naar een kleine auto waar je niet te veel kosten aan hebt. Het mooie van private lease is dat je niet verrast wordt met extra kosten. Reparaties en onderhoud zijn namelijk inbegrepen bij het maandelijkse leasebedrag.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design