Home Dagelijks leven Thuis daten? Zo pak je het goed aan!

Thuis daten? Zo pak je het goed aan!

by Ingezonden
0 comment
thuis daten romatiek

Om een leuke avond te beleven met jouw date, hoef je de deur niet uit te gaan. Je kan een erg romantische date bij jou thuis houden. Wij geven je een aantal handige tips hoe je dit het beste kan aanpakken.

thuis daten

1. Kook een 3-gangen diner

Hoe leuk is het om je date te verrassen met een heerlijk diner? Daarbij hoef je zelf niet de hele avond in de keuken te staan. Als je de nodige voorbereidingen treft, hoef je vaak alleen maar de ingrediënten op te warmen en natuurlijk het bord mooi op te maken.

2. Filmavondje

Samen een filmpje kijken? Het is niet alleen erg gezellig, maar ook zeker romantisch. Zet Netflix, Pathé Thuis of Videoland aan en vind een leuke film. We raden je aan om er eerst achter te komen wat voor een soort film je date leuk vindt. Wanneer je weet wat het favoriete genre is van hem of haar, kan je een aantal opties uitzoeken.

3. Steek kaarsjes aan

Denk je aan een romantische avond, dan denk je al gauw aan kaarsenlicht. Haal dus kaarsjes in huis en steek deze aan. Dit is helemaal gezellig als het buiten wat schemerig wordt.

4. Besteed extra aandacht aan de slaapkamer

Hoe de avond loopt? Dat weet je niet. Misschien beland je wel samen in de slaapkamer of blijft je date slapen. We raden je daarom aan om altijd te kiezen voor fris beddengoed en je slaapkamer op te ruimen. Heb je hele wilde plannen? Leg dan vast je sextoys of condooms klaar. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

5. Trek je beste outfit aan

Je wilt natuurlijk wel indruk maken op jouw date. Kleed jezelf daarom mooi aan, alsof je de deur uit zou gaan. Vergeet niet om ook een geurtje op te doen om zo extra indruk te maken op je date. Heel veel plezier gewenst!

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design