Home Wonen Geld besparen op een nieuwe badkamer

Geld besparen op een nieuwe badkamer

by Ingezonden
0 comment
geld besparen op de badkamer

Ben je je badkamer beu en wil je wat anders? Hier wat tips om geld te besparen op de verbouwing en op weg naar een goedkope badkamer.

Ben je je badkamer beu en wil je wat anders? Hier wat tips om geld te besparen op de verbouwing en op weg naar een goedkope badkamer.

besparen op de badkamer

Tip: Bedenk goed wat je graag wilt in je nieuwe badkamer. Door overzichtelijk een lijst te maken kan je zeer gericht opzoek naar de producten. Dit bespaart een hoop tijd en zorgt ervoor dat je niet onnodige producten aanschaft.

Tip: Vergelijk verschillende aanbieders. Prijzen kunnen enorm verschillen van elkaar. Er zijn genoeg badkamerspeciaalzaken met een mooie showroom. Ook online is er genoeg aanbod.

Tip: Producten zoals vloertegels zijn misschien wel de grootste kostenpost van de badkamer. Stop hier daarom nog meer tijd in om het beste aanbod te vinden. Bij Maxaro heb je al een vloertegel voor 15,- euro per vierkante meter.

Tip: Ga voor een B-merk of huismerk sanitair. Wellicht zijn deze producten minder bekend maar niet per definitie van slechtere kwaliteit. Kijk goed naar reviews om te zien of producten kwalitatief zijn.

Tip: Maak een budget en prioriteer. Door vooraf duidelijk te hebben hoeveel je wilt uitgeven geef je niet meer uit dan je wilt. Welke onderdelen van de badkamer vind je het belangrijkst?

Maak hier meer budget voor vrij dan voor de minder belangrijke onderdelen. Een mooi badkamermeubel is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel dus hier wil je misschien wat meer aan uitgeven.

Tip: Maak je badkamer simpel en strak. Dit geeft direct een moderne uitstraling maar zorgt er met name voor dat er minder arbeid nodig is om de badkamer te realiseren. Als je de badkamer laat installeren wat vrijwel verplicht is aangezien de badkamer waterdicht moet zijn, dan is dit een hoge kostenpost.

Tip: Ga voor betaalbare radiatoren. Vloerverwarming is lekker aan de voeten maar kost ook enorm veel geld. Tegenwoordig zijn er designradiatoren wat een mooie toevoeging kan zijn aan je badkamer.

Tip: Ga zelf aan de slag. Zoals gezegd kost arbeid veel geld. Je kan een hoop werk uit handen nemen door zelf wat te doen. Sloop zelf de tegels eruit of voer het puin zelf af. Simpele klusjes die enorm kunnen bijdragen om de kosten te beperken.

 

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design