Home Dagelijks leven Geld besparen met dispensers?

Geld besparen met dispensers?

by Ingezonden
0 comment
geld besparen met dispensers

Met een dispenser is het mogelijk om afgemeten porties te maken. Wist je dat dit veel geld bespaart? Precies de reden waarom je een dispenser bijvoorbeeld voor het uitschenken van sterke drank gebruikt. Dit bespaart enorm en zorgt voor consistentie bij het maken van cocktails. Ook mors je er minder snel door. Hier laten we zien welke dispensers er zoal zijn, hoe je hier geld mee bespaart en welke voordelen er nog meer zijn.

Geld besparen met dispensers

Dispensers voor in een toiletruimte

In een toiletruimte zijn er verschillende soorten dispensers te vinden. Voor het zeep dat je naast de gootsteen vindt, een dispenser voor papieren handdoekjes om jouw handen mee af te drogen en een dispenser voor het toiletpapier in de wc. Dit bespaart veel geld en voorkomt verspilling. Iedereen gebruikt alleen de hygiënemiddelen die hij of zij ook daadwerkelijk nodig heeft. Niet meer of minder. Daarnaast is het gebruik van dispensers veel hygiënischer. Je raakt uitsluitend aan wat je nodig hebt. Ideaal dus voor de toiletruimte.

Dispensers kopen? Doe dit bij een daarin gespecialiseerde webwinkel. Het liefst eentje waar ook vulmiddelen te bestellen zijn.

Dispensers voor in een restaurant

Grotere restaurantketens maken in de keuken volop gebruik van dispensers. Dit zorgt voor consistente maaltijden en voorkomt verspilling. Daarnaast is het hierdoor veel eenvoudiger voor medewerkers om een gerecht te maken. Met name voor sauzen en andere vloeibare etenswaren zijn dispensers te gebruiken. Voor aan zijn er ook handige dispensers. Denk aan een dispenser voor servetten. Ideaal bij vieze vingers en je kunt er zoveel gebruiken als je wilt!

Andere voorbeelden van dispensers

Naast een dispenser in een restaurant of toiletruimte zijn er natuurlijk nog veel meer. Denk aan de variant voor desinfecterende handgel. Vaak werkt dit zelfs met een sensor, zodat niemand de dispenser hoeft aan te raken. Dit soort dispensers zijn een ware uitkomst en besparen veel geld door juist te doseren. Stel een dispenser regelmatig bij en vraag gebruikers of de hoeveelheid die uit een dispenser komt in proportie is.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design