Home Bedrijf Flexibele en kostenbesparende opslagruimte

Flexibele en kostenbesparende opslagruimte

by Ingezonden
0 comment
opslagtent flexibel huren

Er zijn tal van redenen waarom jij op korte termijn meer opslagruimte nodig hebt. Zo kan je opslagruimte nodig hebben als tijdelijke opslagplaats, als extra werkruimte bij uitbreiding van je bedrijf of voor de huisvesting van voertuigen. Wil jij niet de hoofdprijs betalen voor je opslagruimte en profiteren van veel flexibiliteit? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die een opslagtent biedt. 

Opslagtent: vele toepassingen

Kijk eens naar de mogelijkheden die een opslagtent biedt. Een opslagtent wordt steeds populairder vanwege de talrijke voordelen van deze manier van opslag. Zo heeft de opslagtent veel toepassingen en kun je deze onder meer inzetten als je op zoek bent naar een tijdelijk kantoor, tijdelijk magazijn of als je extra opslagruimte nodig hebt in de buurt van je kantoor. Deze tent kan ingezet worden voor elk ruimtelijk probleem. Van bulkopslag tot een werkruimte tijdens een renovatie van je kantoor: de opslagtent biedt de oplossing. 

Meer dan alleen opslag

Bij de naam opslagtent denk je al snel alleen aan het opslaan van goederen. Deze tenten zijn echter veel breder toepasbaar. Gebruik de tent als tijdelijke werkplaats, plaats hem als overkapping over een zwembad of sportveld, huis er een kantine in, gebruik de opslagtent als winkelruimte of showroom of zelfs als sportfaciliteit. Waar jij ook extra ruimte voor nodig hebt, je regelt deze ruimte gemakkelijk en snel door te kiezen voor een flexibele opslagtent. In ieder stadium is het mogelijk om de tentstructuur in formaat te wijzigen. Moet de tent verplaatst worden naar een andere locatie? Geen enkel probleem. Jij weet dus zeker dat je altijd kunt rekenen op extra ruimte, op of vlakbij je terrein. Het is zowel mogelijk om een opslaghal te kopen als te huren. Hierdoor is er voor ieder budget en ieder eisenpakket een geschikte tent te vinden.

Kosten besparen 

Een groot bijkomend voordeel van het gebruik van een opslagtent zijn de lage kosten. Zonder ergens permanent aan vast te zitten, profiteer je van deze flexibele vorm van opslag. De tentaccommodatie wordt voor je geplaatst, onderhouden en op een gegeven moment weer afgebouwd. Hier heb je dus verder geen omkijken naar! Je hoeft niet te gaan kijken bij verschillende loodsen of kantoorruimtes op het moment dat je toe bent aan extra ruimte. Dit bespaart veel tijd en dus geld. Je geeft gewoon je wensen door en besteld een passende opslagtent. De opbouw wordt gerealiseerd in enkele weken. Hier laat je dus ook geen geld liggen omdat je bijvoorbeeld niet snel genoeg kunt voldoen aan een groeiende vraag. 

Variabele huurperiodes

Je hebt geen bouwvergunning nodig om een opslagtent te kunnen plaatsen. Je krijgt dus ook niet te maken met bouwvergunningkosten. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de tent extra snel geplaatst kan worden. De huurperiodes zijn variabel, je neemt dus altijd een gepaste periode af en kunt indien gewenst gemakkelijk verlengen. Wist je dat het ook een optie is om een tijdelijk huurcontract om te zetten tot een koop? Jij hoeft dus niet nu al een beslissing te nemen op basis van jouw geschatte toekomstige inkomsten, maar kunt gewoon besluiten om de opslagtent aan te schaffen op het moment dat het jou uitkomt.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design