Home Dagelijks leven Duurzame waterflessen voor een beter milieu

Duurzame waterflessen voor een beter milieu

by Ingezonden
0 comment
waterfles duurzaam hergebruiken

Heb jij telkens weer last van de hoeveelheid plastic flesjes die overal rondslingeren of die je juist telkens weer moet kopen omdat je geen drinken bij de hand hebt? Dan is daar natuurlijk gewoon een oplossing voor. Je kunt namelijk het milieu verbeteren en tegelijkertijd geld besparen door middel van het aanschaffen van een waterfles. Een waterfles is namelijk erg duurzaam en gaat jaren mee. De plastic flesjes zijn nu verleden tijd, dus ook nu voor jou de tijd om een duurzame waterfles aan te schaffen.

hergebruik waterfles

2 liter water drinken op een dag

Genoeg water drinken is ontzettend belangrijk, maar soms wordt het gewoonweg vergeten. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg en heb je geen flesje water bij je? Dan kom jij waarschijnlijk niet aan je dagelijkse hoeveelheid vocht. Wanneer je een waterfles bij de hand hebt zul je zien dat het toch net wat makkelijker gaat.

Daarbij kun je ook altijd je waterfles weer bijvullen. Deze waterflessen kun je natuurlijk ook bedrukken, zodat het een persoonlijke waterfles wordt. Leuker kan het niet. Maar waarmee kun je een waterfles nou precies bedrukken om het persoonlijk te maken? Wij hebben een aantal ideeën voor je:

Bedruk een waterfles met je naam

Een waterfles met jou naam of met de naam van een ander: zo wordt het niet alleen een leuke verrassing voor jezelf, maar ook voor een ander. Een persoonlijker cadeau kan het bijna niet worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je je waterfles kwijtraakt, bijvoorbeeld wanneer je aan het sporten bent en er diverse waterflessen bij elkaar in de buurt staan.

Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de juiste waterfles weer pakt, en dat het niet de waterfles van een ander is.

Een leuke foto

Niet alleen is het leuk om de waterfles te bedrukken met je naam, maar een foto maakt het nog persoonlijker. Kies een leuke foto uit en bedruk een waterfles met die prachtige foto, zodat je hier nog maar vaak aan mag terugdenken.

Een pakkende zin

Niet alleen kun je je naam laten bedrukken, maar ook een langere tekst is natuurlijk mogelijk. Bijvoorbeeld het bedrijfsmotto of het doel wat je wilt bereiken. Daardoor wordt het ook een leuk relatiegeschenk om bijvoorbeeld aan je klanten cadeau te doen. Wil je zelf een waterfles kopen? Kijk dan eens bij My Mepal. De website biedt een ruim assortiment met diverse mogelijkheden.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design