Home Bedrijf Een verpakking op maat is altijd handig

Een verpakking op maat is altijd handig

by Ingezonden
0 comment
verpakkingen op maat packaging

Een verpakking op maat is altijd handig als u producten wilt verkopen of verzenden naar klanten. Als de doos die er omheen zit, precies past betekent dit dat het artikel veilig opgeborgen is en niet zo snel beschadigt.

Kies voor de juiste verpakking op maat

Een verpakking op maat is altijd handig als u producten wilt verkopen of verzenden naar klanten. Als de doos die er omheen zit, precies past betekent dit dat het artikel veilig opgeborgen is en niet zo snel beschadigt. Daarnaast is een goede verpakking altijd sneller herkenbaar en kopen klanten deze eerder. Op die manier heeft u er als producent of verkoper zeker baat bij om de verpakkingen niet alleen op maat te laten maken maar er ook een opdruk op te laten zetten waarmee duidelijk wordt wat erin zit of van wie het pakje afkomstig is.

verpakking op maat

 Enveloppen als verpakkingsmateriaal

Naast dozen zoals vouwdozen, gondeldoosjes en dozen met deksel kunt u nog andere dozen aanschaffen bij Packaging.nl. Ze hebben andere modellen in het assortiment, waaronder enveloppen die als verpakkingsmateriaal gebruikt kunnen worden. Hiervan zegt Packaging.nl het volgende: “Ze zijn gemaakt van stevig vouwkarton zodat producten die met brievenbuspost aan klanten kan worden geleverd een extra luxe uitstraling krijgen.”  De enveloppen zijn dermate stevig dat de inhoud goed beschermd wordt. Ze kunnen bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo of naam zodat de ontvanger weet waarvan deze afkomstig is. Als u er als ondernemer voor kiest bestellingen te versturen in een envelop past deze bij de meeste ontvangers ook door de brievenbus. Zo hoeven ze er niet voor thuis te blijven als deze bezorgd wordt.

Cadeauverpakkingen gebruiken

Een cadeautje krijgen en geven is altijd leuk. Ook als ondernemer kunt u ervoor zorgen dat de artikelen die u verkoopt dermate leuk verpakt worden dat ze er direct als een cadeautje uitzien. Bij Packaging.nl kunt u uw producten ook als cadeau laten verpakken of losse, op maat gemaakte verpakkingen aanschaffen. Packaging zegt hierover: “Verpak uw give aways of andere presenten in een op maat gemaakte geschenkverpakking om een mooie herinnering achter te laten.” De cadeauverpakkingen zijn heel divers qua formaat, uiterlijk en sluiting. Zo kan er voor dat laatste gekozen worden uit een handvat, een rozet sluiting of een autolock sluiting.

Speciale verpakkingen leeg of gevuld geleverd

Naast de genoemde verpakkingen kunt u bij Packaging.nl terecht voor speciale verpakkingen op maat voor bijvoorbeeld wijn en bier en worden ook draagdozen of sleeve verpakkingen aangeboden. Voor elke verpakking geldt dat deze op maat gemaakt kan worden maar ook dat deze bedrukt kan worden naar wens.

Een verpakking op maat kan al geleverd worden vanaf minimaal 25 stuks en als u dat wenst kan er zelfs op iedere verpakking iets anders komen staan. Staat er geen verpakking op de site van het bedrijf waarvan u denkt dat deze geschikt is om uw producten in te verpakken en te verzenden? Dan wil dat niet perse zeggen dat ze niets hebben voor u want ze kunnen nagenoeg alles op maat maken. Informeer in dat geval altijd even wat er mogelijk is.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design