Home TV/mobiel/PC Besparen op je mobiele telefoon

Besparen op je mobiele telefoon

by Aangeleverd
0 comment
besparen op je mobiele telefoon

Er zijn een aantal hoge kosten gekoppeld aan het hebben van een mobiele telefoon. Maar ook aan de mogelijkheid om er mee te kunnen bellen of internet te gebruiken. Als je minder voor je abonnement kan betalen of een telefoon kan krijgen met korting dan is dat natuurlijk erg mooi meegenomen.

Wij proberen je in dit artikel een aantal dingen te leren over de markt van mobiele telefonie. Hierdoor ben je minder geld kwijt aan je telefoon. Dat geld kan je dan weer aan leuke andere dingen besteden of gewoon sparen. Hopelijk snap je na het lezen van dit artikel beter wat er allemaal mogelijk is en waar je goed op moet letten.

besparen op je mobiele telefoon

MHBesparen op je abonnement

Ten eerste moet je goed kijken naar het abonnement. Wat heb je al en wat voor andere opties er allemaal mogelijk? Als je al een hele tijd hetzelfde abonnement hebt dan zou het heel goed kunnen dat je een stuk goedkoper uit kan zijn bij een concurrent. Het is dan ook aan te raden om om de zoveel tijd de websites van de verschillende providers af te gaan zodat je een goed beeld hebt van de prijzen die ze allemaal hanteren. Dan kan je de prijzen vergelijken en de goedkoopste aanbieder vinden. Als je dat een keer per jaar doet dan kost dat weinig tijd, maar kan het je een aardige duit schelen.

Naast dat het dus slim is om goed op de hoogte te blijven van de prijzen die de aanbieders van abonnementen voor mobiele telefonie hanteren, moet je ook bepalen of je huidige abonnement wel geschikt is voor je situatie.

Het kan goed zijn dat je bij het starten van je abonnement bepaalde verwachtingen had over je verbruik, maar dat je dat niet haalt. Dan kan je ervoor kiezen om het aantal belminuten of de data die je krijgt in je abonnement af te schalen. Dat scheelt geld en het verandert niets aan je service. Immers gebruik je de belminuten en de date die je verliest op het moment toch niet.

Besparen op je mobiele telefoon

Dan is er natuurlijk ook nog je mobiele telefoon zelf waar je op kunt besparen. Ga bijvoorbeeld na of je wel echt die dure iPhone nodig hebt, of dat je bijvoorbeeld een goedkoper model wilt. Dat kan je al gauw honderden euro’s schelen. De mobiele telefoons in onze tijd zijn zo goed, dat je vast aan een goedkoper model al genoeg hebt. Die kunnen vaak alles aan wat je wilt doen. Alleen als je een computer in je zak nodig hebt zou je moeten kiezen voor een duurder model.

Als laatste moet je goed kijken of je een aanbieding voor een mobiele telefoon kan vinden. Zo kan je besparen door prijzen te vergelijken. Als je voordat je een nieuwe telefoon koopt goed de verschillende deals in het oog hebt? Dan kan je een weloverwogen beslissing nemen waar je nog lang plezier van zal hebben. Kijk dan ook goed naar welke mobiele telefoon je wilt hebben. Maar laat je keuze ook beïnvloeden door het aanbod van deals.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design