Home TV/mobiel/PC iPhone kopen? Zo bespaar je geld!

iPhone kopen? Zo bespaar je geld!

by Aangeleverd
0 comment
refurbished iPhone

Voor het kopen van een nieuwe iPhone ben je in veel gevallen meer dan duizend euro kwijt. Toch zijn er naast het kopen van een nieuwe iPhone veel andere opties. 

Door slim te kiezen bespaar je eenvoudig een paar honderd euro wat je voor iets anders kunt gebruiken.

iPhone kopen?

Besparen met een tweedehands iPhone

De eerste manier om eenvoudig te besparen is door een tweedehands iPhone te kopen in plaats van een nieuwe iPhone. Je kunt deze bijvoorbeeld kopen op Marktplaats maar ook van een goede kennis of misschien wel een familielid. In veel gevallen zul je het toestel kopen van een onbekend iemand. Een groot nadeel is dat je op die manier geen idee hebt of er garantie op het toestel zit en of het toestel in een goede conditie verkeert.

Naast een tweedehands iPhone kan je ook kiezen voor een refurbished iPhone. Deze toestellen zijn eerder verkocht geweest maar vervolgens door een bedrijf gecontroleerd, gereinigd en indien nodig is deze gerepareerd zodat deze altijd in zowel technische als cosmetisch in een zeer goede staat is. Het grote voordeel is dat deze bedrijven ook garantie aanbieden, dit loopt vaak van 1 tot en met 3 jaar.

De meest populairste iPhones

De markt van iPhones is enorm. Wat zijn in 2023 de meest populaire refurbished iPhones? Op dit moment zijn er een aantal toestellen die enorm populair zijn. Met name de iPhone 12 en de iPhone 13 zijn enorm populair.

De iPhone 12

De iPhone 12 is het eerste toestel dat 5G ondersteunt, hierdoor kan je een stuk sneller apps en video’s downloaden. Het grote 6,1-inch OLED beeldscherm is fantastisch! Niet geheel onbelangrijk is dat Apple het scherm een stuk sterker heeft gemaakt met het Ceramic Shield. Daardoor kan het scherm een stuk beter tegen krassen en andere beschadigingen. De iPhone 12 heeft een goede processor waardoor deze enorm snel is. Het design is ten opzichte van zijn voorgangers een stuk strakker en lijkt veel op oude iPhones. De camera verricht met zijn dubbele camera en 12 megapixel wonderen. Sinds kort kan je ook een refurbished iPhone 12 kopen met 2 jaar garantie.

iPhone 13 is het meest populair

De iPhone 13 is de opvolger van de iPhone 12 en 1 jaar nieuwer. Dit toestel beschikt over een nog snellere A15 Bionic chip met 4GB werkgeheugen. Het formaat is net als de iPhone 12 perfect om bij je te houden en in je zak te doen. De iPhone 13 heeft 6 verschillende kleuren en de batterij is beter dan ooit te voor. Zo kan je met de iPhone 13 batterij tot wel 19 uur videokijken. Ook is de iPhone verkrijgbaar als refurbished iPhone 13, ook geleverd met 2 jaar garantie.

You may also like

Zo bespaar geld

Zobespaarjegeld.nl is in 2010 opgericht door André Fijan. Op Zo bespaar je geld vind je talloze artikelen met besparingstips die je helpen om bewust met je geld om te gaan. Hierdoor ben je niet alleen beter in staat om rond te komen maar lukt het ook nog vaak om geld over te houden.

 

Schrijf je nu ook in op onze nieuwsbrief!

Zobespaarjegeld – All Right Reserved. Designed and Developed by Penci Design